ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ 94-93Ο Ολυμπιακός νίκησε την Χάποελ Ιερουσαλήμ με 94-93 προσφέροντας πλούσιο θέαμα στην επίθεση. Εκπληκτικοί οι ΛεΝτέι (31π.), Ουίλιαμς Γκος (20π.), Βεζένκοβ (12π.) και Πρίντεζης (13π.).Πρόταση «ΒΟΜΒΑ» της Δόξας ΔράμαςΑυτά είναι τα όσα ανέφερε αναλυτικά στο διοικητικό συμβούλιο της Football League ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Ιωσηφίδης.Με την πετυχημένη συνταγή της Ριζούπολης θα υποδεχτεί και τον Άρη ο ΠΑΣ ΓιάννιναΥπάρχει ο γνωστός κανόνας στο ποδόσφαιρο, ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει εύκολα. Τη λογική αυτή ακολούθησε πολλές φορές και ο Γιάννης Πετράκης, κατά μεγάλο ποσοστό.Έτοιμος ο ΆλεξιτςΣε φουλ ρυθμό προπονήσεων ο 27χρονος Σέρβος επιθετικός, Μπόγιαν Άλεξιτς.Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΟΦΗ και ΠΑΣ ΓιάννιναΜε πρόστιμο τιμώρησε το Πειθαρχικό όργανο της λίγκας τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννιινα και ΟΦΗ για τη συμπεριφορά των οπαδών της σε αγώνες της 3ης αγωνιστικής.
  • Ολυμπιακός - Χάποελ Ιερουσαλήμ 94-93Ο Ολυμπιακός νίκησε την Χάποελ Ιερουσαλήμ με 94-93 προσφέροντας πλούσιο θέαμα στην επίθεση. Εκπληκτικοί οι ΛεΝτέι (31π.), Ουίλιαμς Γκος (20π.), Βεζένκοβ (12π.) και Πρίντεζης (13π.).
  • Πρόταση «ΒΟΜΒΑ» της Δόξας ΔράμαςΑυτά είναι τα όσα ανέφερε αναλυτικά στο διοικητικό συμβούλιο της Football League ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Ιωσηφίδης.
  • Με την πετυχημένη συνταγή της Ριζούπολης θα υποδεχτεί και τον Άρη ο ΠΑΣ ΓιάννιναΥπάρχει ο γνωστός κανόνας στο ποδόσφαιρο, ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει εύκολα. Τη λογική αυτή ακολούθησε πολλές φορές και ο Γιάννης Πετράκης, κατά μεγάλο ποσοστό.
  • Έτοιμος ο ΆλεξιτςΣε φουλ ρυθμό προπονήσεων ο 27χρονος Σέρβος επιθετικός, Μπόγιαν Άλεξιτς.
  • Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΟΦΗ και ΠΑΣ ΓιάννιναΜε πρόστιμο τιμώρησε το Πειθαρχικό όργανο της λίγκας τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννιινα και ΟΦΗ για τη συμπεριφορά των οπαδών της σε αγώνες της 3ης αγωνιστικής.
  • «Ασφάλεια, ή απεργία»Με απεργία απειλεί ο ΠΣΑΠ στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος αν δεν υπογραφεί το συμβόλαιο για την ιδιωτική ασφάλιση των ποδοσφαιριστών.
  • Η Λυών απέκλεισε δια βίου οπαδό της που χαιρέτισε ναζιστικά κόντρα στη Σίτι (vid)Η αγγλική αστυνομία ερευνά την υπόθεση ενός «απεχθές εγκλήματος μίσους» όπως το κατονομάζει, όταν ένας οπαδούς της Λυών εμφανίστηκε να χαιρετάει ναζιστικά κατά τη διάρκεια του αγώνα της γαλλικής ομάδας με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ιτιχαντ».
  • Πρόγραμμα πρωταθλήματος 2018-2019 Α ΕΠΣ ΆρταςΠρεμιέρα αύριο 22/9/2018 16:30

 

 

 

 

 

 

 

Μέσω μικροφώνου το Facebook παρακολουθεί τι ακούτε στην τηλεόραση

από vagelis kond
Μέσω μικροφώνου το Facebook παρακολουθεί τι ακούτε στην τηλεόραση

Το Facebook μπορεί να χρησιμοποιήσει το μικρόφωνο στο τηλέφωνό σας για να σας παρακολουθήσει, ώστε να γνωρίζει ποιες διαφημίσεις παρακολουθείτε στην τηλεόραση και έπειτα να σας τις προβάλει για καλύτερη και στοχευμένη διαφήμιση.

Τον περασμένο μήνα αναφέραμε ότι το Facebook διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια δυναμική τεχνολογία που θα την επέτρεπε να παρακολουθεί τις κινήσεις και τα συναισθήματα των χρηστών στο μέλλον.

Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε ιδιαίτερο πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η εταιρεία έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν σχεδιάζει να αναπτύξει οποιαδήποτε τέτοια τεχνολογία αυτή τη στιγμή, κάτι όμως που δεν μπορεί να το ξέρει ο απλός κόσμος, παρά μόνο οι υπάλληλοι της εταιρείας που είναι αρμόδιοι για αυτό το ζήτημα.

Μετά από όλα αυτά τα περίεργα περιστατικά, υπάρχουν έγκυρες αναφορές για ένα άλλο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που προορίζεται για την πλατφόρμα του γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και υποδηλώνει ότι η εταιρεία κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια τεχνολογία που θα της επέτρεπε να χρησιμοποιεί στο παρασκήνιο κρυφά τα μικρόφωνα των smartphones για να ακούσει το μήνυμα που κρύβεται μέσα στις τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποβλήθηκε από την εταιρεία τον Δεκέμβριο του 2016 και δημοσιεύθηκε στις 14 Ιουνίου 2018. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιστρέφεται γύρω από την ανάλυση του «ήχου στο περιβάλλον» του εκάστοτε νοικοκυριού που βρίσκεται ο στόχος που είναι ο πελάτης.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, κάθε άτομο που είναι συνδεδεμένο σε ένα νοικοκυριό συνδέεται με μια συσκευή πελάτη στην οποία ανιχνεύεται ένα δομοστοιχείο της εφαρμογής. Όταν η ενότητα λογισμικού ανιχνεύει ένα ή περισσότερα σήματα εκπομπής στοιχείου περιεχομένου που μεταδίδεται στο νοικοκυριό, η μονάδα λογισμικού καταγράφει τον ήχο του περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένου του ήχου από τη συσκευή εκπομπής που στην προκειμένη περίπτωση η τηλεόραση

Έπειτα ο εγγεγραμμένος ήχος του περιβάλλοντος μαζί με τις πληροφορίες χρόνου αποστέλλονται στη συνέχεια στο ηλεκτρονικό σύστημα της εταιρείας για να επεξεργαστεί αυτά τα αρχεία.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε smartphone σε ένα νοικοκυριό είναι μια «συσκευή πελάτη» που χρησιμοποιεί την εφαρμογή του Facebook για να ανιχνεύσει τον ήχο περιβάλλοντος που μεταδίδεται στο σπίτι των χρηστών.

Αυτός ο ήχος του περιβάλλοντος δεν είναι εφικτό να αναγνωριστεί από τα ανθρώπινα αυτιά. Η εφαρμογή ανιχνεύει τα σήματα που μεταδίδονται στις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο νοικοκυριό και στη συνέχεια αποστέλλει ένα απόσπασμα του εγγεγραμμένου ήχου μαζί με τις πληροφορίες χρόνου στην εταιρεία, όπου αναλύεται για να εντοπίσει το άτομο, και τα στοιχεία στον εγγεγραμμένο ήχο, δηλαδή την διαφήμιση που παίζει στο παρασκήνιο και προβλήθηκε στον συγκεκριμένο χρήστη.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Facebook δηλώνει ότι αυτές οι συσκευές-πελάτες ή τα smartphones συνδέονται με τις συσκευές ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών του νοικοκυριού μέσω Bluetooth ή οποιουδήποτε άλλου πρωτοκόλλου δικτύωσης. Σύμφωνα με μια αναφορά της ArsTechnica, ενώ το Facebook αναφέρει πως επρόκειτο για ήχους υψηλής συχνότητας που αποτελούν μέρος του αποσπάσματος του καταγεγραμμένου ήχου, οι ήχοι αυτοί δεν ενεργοποιούν το χαρακτηριστικό κάθε φορά που βλέπετε τηλεόραση. Με απλά λόγια, η λειτουργία εγγραφής ήχου δεν ενεργοποιείται συνεχώς.