Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας στην Αναγέννηση ΆρταςΣε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα οι κάρτες διαρκείας της Αναγέννησης Άρτας ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει το σύλλογο στη Γ’ Εθνική.Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ πρότεινε την διάλυση του επαγγελματικού βόλεϊΟ Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ και πρότεινε τη διάλυση της Volley League και την επιστροφή του βόλεϊ στο ερασιτεχνικό επίπεδο.1ο τουρνουά ποδοσφαίρου 2×2 με ρομπότ ανοιχτών τεχνολογιών στην ΆρταΜετά την επιτυχή διεξαγωγή της ημέρας Arduino (Arduino Day 2019) στην Άρτα, η «Σύγχρονη Εκπαιδευτική» διοργανώνει και το 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου με ρομπότ 2×2 Ανοιχτών Τεχνολογιών.Ο Σουάρες ζήτησε πέναλτι σε χέρι… τερματοφύλακα (video)Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στο Ουρουγουάη – Χιλή.Επιστροφή Μάντζιου στον ΛεβαδειακόΟ Βαγγέλης Μάντζιος τα βρήκε σε όλα με τον Λεβαδειακό και επιστρέφει.
  • Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας στην Αναγέννηση ΆρταςΣε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα οι κάρτες διαρκείας της Αναγέννησης Άρτας ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει το σύλλογο στη Γ’ Εθνική.
  • Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ πρότεινε την διάλυση του επαγγελματικού βόλεϊΟ Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ και πρότεινε τη διάλυση της Volley League και την επιστροφή του βόλεϊ στο ερασιτεχνικό επίπεδο.
  • 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου 2×2 με ρομπότ ανοιχτών τεχνολογιών στην ΆρταΜετά την επιτυχή διεξαγωγή της ημέρας Arduino (Arduino Day 2019) στην Άρτα, η «Σύγχρονη Εκπαιδευτική» διοργανώνει και το 1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου με ρομπότ 2×2 Ανοιχτών Τεχνολογιών.
  • Ο Σουάρες ζήτησε πέναλτι σε χέρι… τερματοφύλακα (video)Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στο Ουρουγουάη – Χιλή.
  • Επιστροφή Μάντζιου στον ΛεβαδειακόΟ Βαγγέλης Μάντζιος τα βρήκε σε όλα με τον Λεβαδειακό και επιστρέφει.
  • Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα ο ΦετφατζίδηςΟ Γιάννης Φετφατζίδης φέρεται να είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
  • Ολοκληρώνεται αύριο με το μεγάλο τελικό το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ ΆρταςΜε τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Άρτας, που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αρταίων.
  • Ολυμπιακός: Τότε θα παίξει με την Βικτόρια ΠλζενΑνακοινώθηκαν οι μέρες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Κατράνη

από maria giannakou
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Κατράνη

Ο νεαρός αριστερός μπακ-χαφ επέστρεψε στο Περιστέρι με τη μορφή του δανεισμού από τη Σεντ Ετιέν

Κάτοικος Περιστερίου έγινε ξανά ο Αλέξανδρος Κατράνης, καθώς ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την επιστροφή του νεαρού μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Σεντ Ετιέν με τη μορφή του δανεισμού για 1,5 χρόνο. Ο παίκτης από μέρες βρίσκονταν στην Ελλάδα και πλέον θα φορέσει εκ νέου τη φανέλα με το «αστέρι».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης της απόκτησης με τη μορφή δανεισμού για 1μιση χρόνο του Έλληνα αμυντικού, Αλέξανδρου Κατράνη.

Ο Κατράνης αγωνίστηκε στην ομάδα μας τη σεζόν 2016/17 έχοντας 23 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ με την ολοκλήρωση της χρονιάς έκανε το παραπάνω βήμα παίρνοντας μεταγραφή για τη Γαλλική Σέντ Ετιέν. Ο Έλληνας αριστερός μπακ δεν σημείωσε κάποια εμφάνιση με την πρώτη ομάδα της Σεντ Ετιέν και δόθηκε δανεικός στη Βελγική Μουσκρόν όπου είχε 8 συμμετοχές.

Οι ιθύνοντες του Ατρομήτου με την πρώτη ευκαιρία της διαθεσιμότητας του Αλέξανδρου Κατράνη έκαναν τις κατάλληλες ενέργειες ώστε ο Έλληνας μπακ να βρεθεί και πάλι στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο με σκοπό την αναγέννηση της καριέρας του και την ενίσχυση της ομάδας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Άλλωστε ο Αλέξανδρος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου οριστικοποίησε τον δανεισμό του για 1μιση χρόνο με δυνατότητα αγοράς λόγω οψιόν που μπήκε στη συμφωνία.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Αλέξανδρος Κατράνης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Ο Ατρόμητος μου έδωσε όλες τις προϋποθέσεις για να εξελίξω την καριέρα μου και είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά θα καταφέρουμε τόσο η ομάδα όσο και εγώ να πετύχουμε τους στόχους μας. Το επίπεδο του Ατρόμητου ανεβαίνει συνεχώς και η ομάδα κινείται σε ευρωπαϊκά πρότυπα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις και την οργάνωσή της. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν και ελπίζω και με τη δική μου βοήθεια να πετύχουμε τους στόχους μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παρά τις προτάσεις για δανεισμό από άλλες δυο ελληνικές ομάδες μόλις ο κ. Αγγελόπουλος μου έκανε γνωστές τις προθέσεις του Ατρομήτου, αμέσως και χωρίς κανέναν ενδοιασμό αποφάσισα να προχωρήσω τη συμφωνία με την ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γιώργο Σπανό και τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τον προπονητή μας κ. Νταμίρ Κάναντι που μαζί του ελπίζω να μάθω ακόμα περισσότερα και να γίνω καλύτερος».

Με τον Αλέξανδρο Κατράνη να καταλήγει: «Οι στόχοι που έχουμε θέσει θα επιτευχθούν μόνο αν έχουμε τον κόσμο στον πλευρό μας και γι’ αυτό θα ήθελα να τους καλέσω να είναι δίπλα μας εντός και εκτός έδρας για να είναι ο Ατρόμητος εκεί που του αξίζει».

Θα φορά το νούμερο «3» στη φανέλα του.

πηγή: gazzetta.gr