Ανάβουμε φωτιές στις γειτονιές…Το έθιμο του Άη Γιάνννη του Ριγανά αναβιώνει την Κυριακή 23 Ιουνίου, ο Σύλλογος Φίλων του Ιερού Βυζαντινού Ναού της Αγίας Θεοδώρας Αγίας Θεοδώρας και προς τούτο απευθύνει σχετική πρόσκληση σε όλους για συμμετοχή σ’ αυτό.Και η Γαλατασαράι για Κουλούρη (photo)Στο στόχαστρο και της Γαλατασαράι βρίσκεται ο Ευθύμης Κουλούρης.Άρης: Τότε έρχεται ο Ιντέγε στη ΘεσσαλονίκηΗ μεγαλύτερη μεταγραφή του Άρη τα τελευταία χρόνια, ο Μπράουν Ιντέγε, φτάνει στη Θεσσαλονίκη αυτή την εβδομάδα.Επιμένουν για Μήτρογλου και Ολυμπιακό οι Τούρκοι (photo)Τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαφές Ολυμπιακού με Μήτρογλου.Ελέγχεται για φοροδιαφυγή ο Νεϊμάρ, «λουκέτο» σε 36 ακίνητά του στη Βραζιλία!Υπό έλεγχο έχουν θέσει τον Νεϊμάρ οι Αρχές στη Βραζιλία, καθώς ο διεθνής ποδοσφαιριστής κατηγορείται για φοροδιαφυγή 15 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να μπει «λουκέτο» σε 36 ακίνητά του στη χώρα.
  • Ανάβουμε φωτιές στις γειτονιές…Το έθιμο του Άη Γιάνννη του Ριγανά αναβιώνει την Κυριακή 23 Ιουνίου, ο Σύλλογος Φίλων του Ιερού Βυζαντινού Ναού της Αγίας Θεοδώρας Αγίας Θεοδώρας και προς τούτο απευθύνει σχετική πρόσκληση σε όλους για συμμετοχή σ’ αυτό.
  • Και η Γαλατασαράι για Κουλούρη (photo)Στο στόχαστρο και της Γαλατασαράι βρίσκεται ο Ευθύμης Κουλούρης.
  • Άρης: Τότε έρχεται ο Ιντέγε στη ΘεσσαλονίκηΗ μεγαλύτερη μεταγραφή του Άρη τα τελευταία χρόνια, ο Μπράουν Ιντέγε, φτάνει στη Θεσσαλονίκη αυτή την εβδομάδα.
  • Επιμένουν για Μήτρογλου και Ολυμπιακό οι Τούρκοι (photo)Τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαφές Ολυμπιακού με Μήτρογλου.
  • Ελέγχεται για φοροδιαφυγή ο Νεϊμάρ, «λουκέτο» σε 36 ακίνητά του στη Βραζιλία!Υπό έλεγχο έχουν θέσει τον Νεϊμάρ οι Αρχές στη Βραζιλία, καθώς ο διεθνής ποδοσφαιριστής κατηγορείται για φοροδιαφυγή 15 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να μπει «λουκέτο» σε 36 ακίνητά του στη χώρα.
  • Αποχωρεί μετά από 30 χρόνια παρουσίας στη Ρόμα ο εμβληματικός Φραντσέσκο Τότι«Υποστολή σημαίας» στην Ρόμα, με τον Φραντσέσκο Τότι ν` ανακοινώνει σε σημερινή (17/6) συνέντευξη Τύπου πως αποχωρεί από τον ιταλικό σύλλογο.
  • Το κύκλωμα του Ραούλ Μπράβο ήθελε να… στήσει κόρνερ σε ματς της Ρεάλ ΜαδρίτηςΤρομερές είναι οι αποκαλύψεις που γίνονται καθημερινά για το κύκλωμα στημένων αγώνων στο οποίο ο «εγκέφαλος» φέρεται να είναι ο Ραούλ Μπράβο.
  • Diamond League: Η Στεφανίδη 4.67μ στο Ραμπάτ, η Κυριακοπούλου τρεις άκυρες στα 4.57μΤην 4η θέση πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη στο διεθνές μίτινγκ στίβου του Ραμπάτ (Μαρόκο), το οποίο ήταν το 6ο κατά σειρά φέτος για την κορυφαία σειρά Diamond League της IAAF.

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ: Διπλή ανακοίνωση από Λάρισα εν ώρα αγώνα!

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ: Διπλή ανακοίνωση από Λάρισα εν ώρα αγώνα!

Με τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τα έβαλε η ΠΑΕ ΑΕΛ

Σε διάστημα 20 λεπτών η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε διπλή ανακοίνωση για τη διατησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ!

Στην πρώτη ανακοίνωση η ΑΕΛ σημείωσε πως: «Ντροπή ρε Φωτιά!!!», ενώ στην δεύτερη ανέφερε ότι: «Ρε Φωτιά πότε θα δώσεις κίτρινη κάρτα;».