ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0Με το κεφάλι ψηλά και αήττητη αποχαιρέτησε η ΑΕΚ το Europa League - Έμεινε στο 0-0 την Ντιναμό στο Κιέβο και έχασε την ευκαιρία για ιστορική πρόκριση στους «16»Συνάντηση αστυνομικού διευθυντή Άρτας με Βασ. ΨαθάΠραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου αστυνομικού διευθυντή Άρτας Φώτιου Ντζιμάνη στον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλειο Ψαθά.Η ατομική και η συλλογική ευθύνηΤου ΑΡΗ ΡΑΒΑΝΟΥΑναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού λόγω… ΠΑΟΚΤην 1η Μαρτίου στις 17:30, θα εκδικαστεί τελικά, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση του Ολυμπιακού, για την ποινή που του έχει επιβληθεί, εξαιτίας των επεισοδίων μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ.«Η ΓΝΩΜΗ» και το «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» μαζί, αύριο...Μαζί με την καθιερωμένη ετήσια οικονομική επιθεώρηση «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ» , αποκτώντας έτσι κι ένα επί πλέον ενδιαφέρον...
  • Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0Με το κεφάλι ψηλά και αήττητη αποχαιρέτησε η ΑΕΚ το Europa League - Έμεινε στο 0-0 την Ντιναμό στο Κιέβο και έχασε την ευκαιρία για ιστορική πρόκριση στους «16»
  • Συνάντηση αστυνομικού διευθυντή Άρτας με Βασ. ΨαθάΠραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου αστυνομικού διευθυντή Άρτας Φώτιου Ντζιμάνη στον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλειο Ψαθά.
  • Η ατομική και η συλλογική ευθύνηΤου ΑΡΗ ΡΑΒΑΝΟΥ
  • Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού λόγω… ΠΑΟΚΤην 1η Μαρτίου στις 17:30, θα εκδικαστεί τελικά, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση του Ολυμπιακού, για την ποινή που του έχει επιβληθεί, εξαιτίας των επεισοδίων μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ.
  • «Η ΓΝΩΜΗ» και το «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» μαζί, αύριο...Μαζί με την καθιερωμένη ετήσια οικονομική επιθεώρηση «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ» , αποκτώντας έτσι κι ένα επί πλέον ενδιαφέρον...
  • Ποδοσφαιριστής σώθηκε από επεισόδια στο γήπεδο με σημαιάκι του κόρνερ (video)Πρωτόγνωρες καταστάσεις στη Νότιο Αμερική!
  • Ρομπότ θα απαντά για εσάς στα γραπτά μηνύματαΕρευνητές τεχνολογικού κολοσσού δουλεύουν επί εφαρμογής που θα απαντάει... μόνη της στα γραπτά μηνύματα που σας στέλνουν φίλοι και συνεργάτες. Όπου και αν σας τα στέλνουν.
  • Ορισμοί διαιτητών πρωταθλημάτων 24-25/2/2018Α ΕΠΣ-Β ΕΠΣ και προπαιδικού πρωταθλήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!

από epithesi artas
ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!

Οι ομάδες των χωριών μας, αξίζουν το σεβασμό και δείχνουν το δρόμο του μέλλοντος...

Του

ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΕΛΗ

 

 

Στη μεγαλειώδη ιστορία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, κυρίως των χρόνων της ακμής...
εγκληματεί εκείνος που παραγνωρίζει, ξεπερνάει τη συμβολή των ομάδων των χωριών μας. Το Δημοτικό Στάδιο... γέμιζε κι από ΠΕΤΑΝΙΤΕΣ... ΚΟΜΠΟΤΑΙΟΥΣ... ΑΝΕΖΙΩΤΕΣ... ΝΕΟΧΩΡΙΤΕΣ...κλπ

Ακόμη και η Ιστορία λοιπόν, δεν είναι ...ιδιοκτησιακή υπόθεση κανενός. Να θυμηθούμε τη δυναμική των χωριών μας...σε ονόματα:

ΣΙΑΚΟΥΦΗΣ Δ.                   - ΡΟΚΚΑ
ΔΗΜΟΛΕΝΗΣ ΗΛ.            - ΑΝΕΖΑ
ΤΖΙΟΜΑΚΗΣ Δ.                  - ΓΑΒΡΙΑ
ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ Μ.                     - ΓΑΒΡΙΑ
ΣΚΟΥΡΑΣ Λ.                        -ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ

ΝΤΑΛΑΚΑΣ Δ.                    -ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΖΥΓΟΒΕΛΗΣ Β.                    - ΑΝΕΖΑ
ΜΠΑΚΟΛΑΣ Π.                  -ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΙΑ
ΣΤΡΑΤΟΣ Κ.                         -ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΙΑ

ΚΟΣΜΑΣ Κ.                         - ΝΕΟΧΩΡΙ
ΤΖΟΥΒΑΝΟΣ Γ.                   - ΝΕΟΧΩΡΙ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣ.       -ΝΕΟΧΩΡΙ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κ.      - ΠΕΤΑ
ΧΑΒΕΛΑΣ ΒΑΓΓ.                 - ΚΟΜΠΟΤΙ
ΚΙΚΚΗΣ Γ.                             - ΚΟΜΠΟΤΙ

ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Δ.                  - ΡΑΧΗ
ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΑΛ.                 - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ
ΥΦΑΝΤΗΣ Π.                       -ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ

ΚΑΡΑΤΖΑΣ Λ.                     -ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ
ΡΙΖΟΣ ΛΑΚΗΣ                     -ΠΕΤΑ
ΒΕΤΣΙΟΣ Δ.                          - ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΘΩΔΗΣ Δ.                            - ΓΛΥΚΟΡΙΖΟ
ΠΑΠΠΑΣ ΣΤ.                        - ΚΟΜΜΕΝΟ
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΑΝΤ.       - ΒΙΓΛΑ
ΒΑΪΤΣΗΣ Γ.                           - ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Θ.                 - ΡΑΧΗ

Τα αδέρφια ΜΠΑΛΑΦΑ ΣΩΤΗΡΗΣ... ΤΑΚΗΣ... ΚΩΣΤΑΣ, από ΧΑΝΟΠΟΥΛΟ...όπως και ο ΛΕΩΝ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Ο Κ. ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ, με καταγωγή από ΣΕΛΛΑΔΕΣ. Ο ΒΑΓΓ. ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ από το ΠΕΤΑ...!

Μακρύς ο κατάλογος... έχω ξεχάσει αρκετούς...

Μόνο απ' τον Α.Ο ΣΚΟΥΦΑΣ, ήρθαν περίπου την ίδια εποχή οι: ΣΙΑΚΟΥΦΗΣ... ΔΗΜΟΛΕΝΗΣ... ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ... ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ... ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ... ΤΣΙΑΦΗΣ...

Επομένως οι ομάδες των χωριών μας, αξίζουν το σεβασμό και δείχνουν το δρόμο του μέλλοντος...!