ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0Με το κεφάλι ψηλά και αήττητη αποχαιρέτησε η ΑΕΚ το Europa League - Έμεινε στο 0-0 την Ντιναμό στο Κιέβο και έχασε την ευκαιρία για ιστορική πρόκριση στους «16»Συνάντηση αστυνομικού διευθυντή Άρτας με Βασ. ΨαθάΠραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου αστυνομικού διευθυντή Άρτας Φώτιου Ντζιμάνη στον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλειο Ψαθά.Η ατομική και η συλλογική ευθύνηΤου ΑΡΗ ΡΑΒΑΝΟΥΑναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού λόγω… ΠΑΟΚΤην 1η Μαρτίου στις 17:30, θα εκδικαστεί τελικά, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση του Ολυμπιακού, για την ποινή που του έχει επιβληθεί, εξαιτίας των επεισοδίων μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ.«Η ΓΝΩΜΗ» και το «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» μαζί, αύριο...Μαζί με την καθιερωμένη ετήσια οικονομική επιθεώρηση «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ» , αποκτώντας έτσι κι ένα επί πλέον ενδιαφέρον...
  • Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0Με το κεφάλι ψηλά και αήττητη αποχαιρέτησε η ΑΕΚ το Europa League - Έμεινε στο 0-0 την Ντιναμό στο Κιέβο και έχασε την ευκαιρία για ιστορική πρόκριση στους «16»
  • Συνάντηση αστυνομικού διευθυντή Άρτας με Βασ. ΨαθάΠραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου αστυνομικού διευθυντή Άρτας Φώτιου Ντζιμάνη στον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλειο Ψαθά.
  • Η ατομική και η συλλογική ευθύνηΤου ΑΡΗ ΡΑΒΑΝΟΥ
  • Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού λόγω… ΠΑΟΚΤην 1η Μαρτίου στις 17:30, θα εκδικαστεί τελικά, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση του Ολυμπιακού, για την ποινή που του έχει επιβληθεί, εξαιτίας των επεισοδίων μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ.
  • «Η ΓΝΩΜΗ» και το «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» μαζί, αύριο...Μαζί με την καθιερωμένη ετήσια οικονομική επιθεώρηση «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ» , αποκτώντας έτσι κι ένα επί πλέον ενδιαφέρον...
  • Ποδοσφαιριστής σώθηκε από επεισόδια στο γήπεδο με σημαιάκι του κόρνερ (video)Πρωτόγνωρες καταστάσεις στη Νότιο Αμερική!
  • Ρομπότ θα απαντά για εσάς στα γραπτά μηνύματαΕρευνητές τεχνολογικού κολοσσού δουλεύουν επί εφαρμογής που θα απαντάει... μόνη της στα γραπτά μηνύματα που σας στέλνουν φίλοι και συνεργάτες. Όπου και αν σας τα στέλνουν.
  • Ορισμοί διαιτητών πρωταθλημάτων 24-25/2/2018Α ΕΠΣ-Β ΕΠΣ και προπαιδικού πρωταθλήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κέρκυρα: Διαιτητής βγήκε έξω από τ’ αποδυτήρια λόγω… βρώμας!

από vagelis kond
Κέρκυρα: Διαιτητής βγήκε έξω από τ’ αποδυτήρια λόγω… βρώμας!

Σε άθλια κατάσταση φαίνεται πως είναι το Δημοτικό Γήπεδο στο Κοντοκάλι Κέρκυρας.

Πέραν της τάφρου περιμετρικά με βρώμικα νερά που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των παιδιών, τα αποδυτήρια κυριολεκτικά βρωμάνε και κάθε ομάδα που πάει εκεί μόνο τα χειρότερα έχει να πει. Είναι ίσως το μοναδικό γήπεδο στο νησί που είναι σε τέτοια κατάσταση και τα παράπονα είναι καθημερινά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόσφατα ο διαιτητής Σπύρος Κολυτάς, αναγκάστηκε να βγάλει ένα τραπεζάκι έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών για να συντάξει το Φύλλο αγώνα, αφού η βρώμα των αποδυτηρίων ήταν ανυπόφορη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται όλα αυτά για το γήπεδο το οποίο φιλοξενεί αρκετές ομάδες σαν γηπεδούχες (Κοντόκαλι, Ομόνοια, Αστέρας Σπαρτύλας, Ατρόμητος Άφρας, Κεραυνός  Ποταμού, ΑΟ Κέρκυρα 96 ), αυτές εκεί προπονούνται και εκεί αγωνίζονται, όπως και η μεγάλη ακαδημία με παιδιά 6-16 χρόνων του Κοντοκαλιού, αλλά γίνονται και αγώνες παλαιμάχων.

Δυστυχώς ο Δήμος Κέρκυρας δεν έχει κάνει κάτι ώστε να υπάρχει τουλάχιστον μια ανεκτή κατάσταση και επειδή ο ίδιος εκδίδει τις άδειες καταλληλότητας, λογικό είναι να δώσει και στο δικό του γήπεδο, για τυπικούς λόγους. Γιατί αν είχε πραγματικά γίνει έλεγχος όπως πρέπει ή θα το «μάζευε» ή θα το έκλεινε.

Η ΕΠΣ Κέρκυρας η οποία στην επιτροπή ελέγχου για αδειοδοτήσεις έχει λόγο, εκτιμούμε ότι ανέχθηκε αρκετά αυτή την κατάσταση, αλλά επειδή δεν πήγαινε άλλο  αποφάσισε να σταματήσει να ορίζει αγώνες στο Κοντόκαλι μέχρι νεοτέρας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, από τη διοργανώτρια που εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει:

«Η Ε.Π.Σ Κέρκυρας, εξαντλώντας πλέον κάθε περιθώριο συγκατάβασης και καλής πρόθεσης και αναγκασμένη από τα αλλεπάλληλα προβλήματα που καταγράφονται και τα οποία δυσφημούν τον αθλητισμό και την αξιοπρέπεια των συμμετεχόντων στη διαδικασία διακόπτει τη χρήση του γηπέδου Κοντοκαλίου, μέχρι την οριστική λύση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στα αποδυτήρια και στο γήπεδο γενικότερα, τα οποία εγκυμονούν σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου θα ελέγξει το γήπεδο η αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Σ.Κ και θα αποφανθεί για τη διατήρηση αυτής της απόφασης ή την αλλαγή της».

Για τον λόγο αυτό και ο προγραμματισμένος εξ αναβολής  αγώνας ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΟ Παξών, αντί του γηπέδου Κοντοκαλιού που χρησιμοποιεί σαν έδρα η Ομόνοια, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι με ώρα έναρξής στις 11:45.

Πηγή: enimerosi.com