Κύπελλο: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικήςΗ ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.Συζητάει το θέμα των τηλεοπτικών στο συμβούλιο της Παρασκευής (21/9) η Football LeagueΗ Football League με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα συνεδριάσει την Παρασκευή (21/9). «Καυτό» θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την αγωνιστική περίοδο 2018/19.ΠΑΟΚ: Χωρίς Αζάρ και Νταβίντ Λουίζ η ΤσέλσιΤην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανακοίνωσε ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι.ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ...Θα είναι εξόχως ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις που θ’ ακολουθήσουν, σε ότι αφορά τον Δήμο Πρέβεζας, με την ενεργό και ηγετική συμμετοχή του Βασίλη Ιωάννου...Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, φαβορί η Τσέλσι»Μεγάλο είναι το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για το ματς με την Τσέλσι, η οποία είναι το φαβορί, όπως τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
  • Κύπελλο: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικήςΗ ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.
  • Συζητάει το θέμα των τηλεοπτικών στο συμβούλιο της Παρασκευής (21/9) η Football LeagueΗ Football League με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα συνεδριάσει την Παρασκευή (21/9). «Καυτό» θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την αγωνιστική περίοδο 2018/19.
  • ΠΑΟΚ: Χωρίς Αζάρ και Νταβίντ Λουίζ η ΤσέλσιΤην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανακοίνωσε ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι.
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ...Θα είναι εξόχως ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις που θ’ ακολουθήσουν, σε ότι αφορά τον Δήμο Πρέβεζας, με την ενεργό και ηγετική συμμετοχή του Βασίλη Ιωάννου...
  • Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, φαβορί η Τσέλσι»Μεγάλο είναι το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για το ματς με την Τσέλσι, η οποία είναι το φαβορί, όπως τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
  • Μαρτίνς: «Βήμα-βήμα όπως η Ελλάδα το 2004»Απέφυγε τα μεγάλα λόγια ο Πέδρο Μαρτίνς που θέλει τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει βήμα-βήμα και να χτίσει κάτι καλό στη φετινή ευρωπαϊκή του περιπέτεια.
  • Άγιαξ-ΑΕΚ 3-0Επιστροφή στο Champions League με βαριά ήττα 3-0 από τον Άγιαξ για την ΑΕΚ - Καλύτεροι και πιο ποιοτικοί οι Ολλανδοί, φάνηκαν οι απουσίες Μπακασέτα, Λιβάγια - Το πάλεψε η Ένωση αλλά κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο
  • «Ο Βασιλειάδης είναι ο μοναδικός που έχει βοηθήσει τη Football League»Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, όπου και τοποθετήθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τη «μικρή» λίγκα.

Γ.Α.Σ. Αναγέννησης Άρτας: Ανακοίνωση για τους μαθητές των σχολείων

Τελευταία ενημέρωση από vagelis kond
Γ.Α.Σ. Αναγέννησης Άρτας: Ανακοίνωση για τους μαθητές των σχολείων

Η διοίκηση της Αναγέννησης Άρτας με γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου βάζει το δικό της λιθαράκι προς την κατεύθυνση αυτή.

Από την πρώτη στιγμή που η νέα διοίκηση ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας μας, ήρθε κοντά στα σχολεία της πόλης μας προσφέροντας προσκλήσεις σε μαθητές για να παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες της Αναγέννησης Άρτας στο Δημοτικό Στάδιο.
Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μην απευθύνεται σε αυτούς που αργότερα ίσως γίνουν οι πρωταγωνιστές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και θα τους χειροκροτούμε.
Κάνουμε γνωστό ότι όλοι οι μαθητές των σχολείων μπορούν να παρακολουθούν ελεύθερα και χωρίς εισιτήριο τους εντός έδρας αγώνες της Αναγέννησης Άρτας
Περιμένουμε λοιπόν τους μαθητές στο γήπεδο με χαρά για να γίνονται οι αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας πραγματική γιορτή.