ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ. Αισιόδοξα τα μηνύματα…Αισιοδοξία επικρατεί σους ανθρώπους του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, μετά την συζήτηση της αίτησης εξυγίανσης, που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Άρτας και αναμένεται η απόφαση, για να γυρίσει και τυπικά σελίδα.Ούλμ-Προμηθέας 67-70Τη δεύτερη νίκη του στο EuroCup πανηγύρισε ο Προμηθέας Πατρών, ο οποίος μετράει πλέον δύο «διπλά» σε ισάριθμες εκτός έδρας αποστολές.Super League 2: Κάτι ψήνεται για την επανέναρξηΗ κίνηση της ΕΡΤ που ίσως αλλάξει τα δεδομένα και το κρίσιμο ΔΣ στο οποίο θα ξεκαθαριστεί το μέλλον της SL2.Στην Καβάλα ο Σύλλογος Πυγμαχίας-Τλασίμαχος ο Αμβρακιώτης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων-ΠαμπαίδωνΣτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων - Παμπαίδων, που διεξάγεται στην Καβάλα από 17/10 έως 20/10, συμμετέχει η ομάδα του Συλλόγου με τους αθλητές Οδυσσέα Παπαδημητρίου και Στέφανο Οικονόμου.Κλήσεις σε απολογίαΣτο σκαμνί 11 ΠΑΕ της Super League 2 και τρεις ομάδες της Football League.
  • ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ. Αισιόδοξα τα μηνύματα…Αισιοδοξία επικρατεί σους ανθρώπους του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, μετά την συζήτηση της αίτησης εξυγίανσης, που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Άρτας και αναμένεται η απόφαση, για να γυρίσει και τυπικά σελίδα.
  • Ούλμ-Προμηθέας 67-70Τη δεύτερη νίκη του στο EuroCup πανηγύρισε ο Προμηθέας Πατρών, ο οποίος μετράει πλέον δύο «διπλά» σε ισάριθμες εκτός έδρας αποστολές.
  • Super League 2: Κάτι ψήνεται για την επανέναρξηΗ κίνηση της ΕΡΤ που ίσως αλλάξει τα δεδομένα και το κρίσιμο ΔΣ στο οποίο θα ξεκαθαριστεί το μέλλον της SL2.
  • Στην Καβάλα ο Σύλλογος Πυγμαχίας-Τλασίμαχος ο Αμβρακιώτης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων-ΠαμπαίδωνΣτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων - Παμπαίδων, που διεξάγεται στην Καβάλα από 17/10 έως 20/10, συμμετέχει η ομάδα του Συλλόγου με τους αθλητές Οδυσσέα Παπαδημητρίου και Στέφανο Οικονόμου.
  • Κλήσεις σε απολογίαΣτο σκαμνί 11 ΠΑΕ της Super League 2 και τρεις ομάδες της Football League.
  • ΑΕΚ – Ορτέζ 102-82Η ΑΕΚ ξέσπασε μετά την ήττα από τον Ήφαιστο, σημειώνοντας 15/30 τρίποντα κόντρα στην Ορτέζ και ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο (102-82) το φετινό «ταξίδι» της στο Basketball Champions League.
  • Στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ τα έσοδα από το Αναγέννηση Άρτας – ΓΑΣ ΚιλκίςΤα έσοδα του αγώνα της Αναγέννησης Άρτας με το ΓΑΣ Κιλκίς θα κατατεθούν στον λογαριασμού του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ που πρέπει να μεταβεί στη Βοστόνη για τη θεραπεία του.
  • Λεουτσάκος: Θέλουμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω, πιστεύω θα πρυτανεύσει η λογικήΓια το θολό τηλεοπτικό τοπίο στην SL2 μίλησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, στην εκπομπή «Sportnews», του τηλεοπτικού σταθμού «Action24».

 

 

 

 

 

Εθνικός Φιλιππιάδας: «Τιτάνια μάχη για να ολοκληρωθεί η πενταετής προσπάθεια αποπληρωμής των χρεών»

από vagelis kond
Εθνικός Φιλιππιάδας: «Τιτάνια μάχη για να ολοκληρωθεί η πενταετής προσπάθεια αποπληρωμής των χρεών»

Σε τιτάνια προσπάθεια για να ολοκληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το ΙΚΑ έχει επιδοθεί ο Εθνικός Φιλιππιάδας,προβαίνοντας σε στρατηγικές κινήσεις,ακόμη και εις βάρος του αγωνιστικού τμήματος για να ξαναβρεθεί στην ποδοσφαιρική ελίτ της Ηπείρου

Το ιστορικό σωματείο που στο παρελθόν κατείχε ηγετική θέση στο ποδοσφαιρικό «πάνελ» της Ηπείρου, το Φεβρουάριο του 2015 κλονίστηκε οικονομικά, καθώς το ΙΚΑ απαίτησε από την διοίκηση, συνολικές οφειλές 148.000 ευρώ, οι οποίες αφορούσαν εισφορές ποδοσφαιριστών για την τριετία 2008-2011, όταν ο Εθνικός αγωνιζόταν στην επαγγελματική κατηγορία της Γ΄ Εθνικής.

Το πόρισμα της διεξοδικής έρευνας των εμπλεκόμενων φορέων, ανέφερε ότι το χρέος δεν προήλθε από κακοδιαχείριση των διοικήσεων (τρεις στον αριθμό), αλλά από «κενό Νόμου», καθώς όλες οι ομάδες της χώρας μας, που αγωνίζονταν σε αυτή την επαγγελματική κατηγορία δεν δήλωναν στο ΙΚΑ τους ποδοσφαιριστές τους, καθώς οι ίδιοι θεωρούνταν από το Ταμείο Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ελλάδος (Τ.Ε.Β.Ε.) ελεύθεροι επαγγελματίες και ασφαλίζονταν οι ίδιοι σ’ αυτό, καταβάλλοντας τις ανάλογες εισφορές. Ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης, η διοίκηση του ΙΚΑ διέταξε διεξοδικούς ελέγχους σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και αποφάσισε ότι οι ποδοσφαιριστές ήταν μισθωτοί και έπρεπε να είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Έτσι, από τα μαζικά πρόστιμα, με τις ανάλογες προσαυξήσεις φυσικά, δεν γλίτωσε ούτε ο Α.Π.Σ. Εθνικός Φιλιππιάδας.

Το αρχικό σοκ σε όλη την Φιλιππιάδα, διαδέχθηκε το μεγάλο δίλλημα, στο οποίο βρέθηκε η διοίκηση του Εθνικού: «αλλαγή ΑΦΜ και ονομασίας, οδηγώντας όλους τους εμπλεκόμενους σε προσωπική πτώχευση, δια μέσου δήμευσης της περιουσίας τους και κατασχέσεων ή ρύθμιση των οφειλών σε 72 δόσεις των 1670 ευρώ μηνιαίως και άνοιγμα στα μέλη τη ομάδας, για οικονομική βοήθεια;». Όπως ήταν φυσικό «όλοι μαζί» συμφώνησαν να αποπληρωθεί η οφειλή προς το ελληνικό δημόσιο, από όλα τα μέλη της ομάδας, καταβάλλοντας για έξι χρόνια της μηνιαίες δόσεις, αποδεικνύοντας το αίσθημα ευθύνης που διακατέχει όλους απέναντι στη δημόσια διοίκηση και σε αντίθεση με άλλες ιστορικές ομάδες της περιοχής μας, οι οποίες άλλαξαν μια και δύο φορές ΑΦΜ και ονομασία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το λογότυπο (logo) του Α.Π.Σ. Εθνικού Φιλιππιάδας είναι το «……….όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα».

Έκτοτε η τριμελής επιτροπή, που συστάθηκε για το σκοπό αυτό, προχώρησε στην συγκεκριμένη ρύθμιση, ανέλαβε την συγκέντρωση των χρημάτων κάθε μήνα, από τους παράγοντες των τότε διοικήσεων, μερίδα φιλάθλων και τις εκάστοτε διοικήσεις πρωτοδικείου της ομάδας και σήμερα μετά την καταβολή πενήντα πέντε (55) δόσεων το χρέος ανέρχεται στο ποσό των 26.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, η σημερινή διοίκηση πρωτοδικείου με επικεφαλή Πρόεδρο τον κ. Γιολδάση Ευάγγελο, μαζί με την υποχρέωση διεκπεραίωσης των υποχρεώσεων της αγωνιστικής συνέχειας στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, προχώρησε σε αποπληρωμή των χρεών που ανέλαβε από την πορεία της ομάδας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία περιόδου 2017-2018 και αφορούσαν οφειλές σε προπονητές, ποδοσφαιριστές, τουριστικά γραφεία, προμηθευτές ρούχων, πρόστιμα στην ΕΠΟ και την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και λογαριασμούς ύδρευσης και ηλεκτρικού ρεύματος από ενοικιαζόμενα σπίτια που διέμεναν κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Καταλήγοντας, η άξια συγχαρητηρίων «Τιτάνια προσπάθεια» της διοίκησης του Εθνικού και όλων εκείνων που συνεισφέρουν οικονομικά, πλησιάζει στο τέλος της, καθώς διαφαίνεται πλέον, το «Φως» στο «Τούνελ» της οικονομικής ανέχειας, που επήλθε η ιστορική ομάδα της Φιλιππιάδας, κάνοντας αναγκαία όσο ποτέ την στήριξη του κόσμου της, ιδιαίτερα την φετινή χρονιά που αγωνίζονται νέα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ζηρού, για να παραδοθεί την επόμενη αγωνιστική χρονιά στον Φίλαθλο κόσμο της, ΞΕΧΡΕΩΤΗ.