ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Λουτσέσκου: «Καμία σκέψη αποκλεισμού, αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε»!Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το στίγμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα.Στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ο Δημήτρης ΜαχαίραςΗ ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (16/08/1990) μέσο, Δημήτρη Μαχαίρα.Κούγιας: «Έκθετος ο Ολυμπιακός απέναντί μου, δεν τήρησε τη συμφωνία»Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε δήλωση μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, στην οποία κατηγορεί τον Ολυμπιακό ότι δεν τήρησε την συμφωνία που είχαν για τη μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα. Ολυμπιακός: Ακολουθούν Τζούρτζεβιτς και ΧατζισαφίΟι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό θα συνεχιστούν μετά το δανεισμό του Μπιορν Ένγκελς στην Ρεμς.Βασικός στα πλάνα του Δώνη ο ΜπουζούκηςΟ προπονητής του Παναθηναϊκού πιστεύει πολύ τον 20χρονο Πρεβεζάνο μέσο.
  • Λουτσέσκου: «Καμία σκέψη αποκλεισμού, αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε»!Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το στίγμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα.
  • Στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ο Δημήτρης ΜαχαίραςΗ ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (16/08/1990) μέσο, Δημήτρη Μαχαίρα.
  • Κούγιας: «Έκθετος ο Ολυμπιακός απέναντί μου, δεν τήρησε τη συμφωνία»Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε δήλωση μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, στην οποία κατηγορεί τον Ολυμπιακό ότι δεν τήρησε την συμφωνία που είχαν για τη μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα.
  • Ολυμπιακός: Ακολουθούν Τζούρτζεβιτς και ΧατζισαφίΟι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό θα συνεχιστούν μετά το δανεισμό του Μπιορν Ένγκελς στην Ρεμς.
  • Βασικός στα πλάνα του Δώνη ο ΜπουζούκηςΟ προπονητής του Παναθηναϊκού πιστεύει πολύ τον 20χρονο Πρεβεζάνο μέσο.
  • Τρεις επιπλέον κινήσειςΜε την Κέρκυρα το επόμενο τεστ του Καραϊσκάκη Άρτας. Αναμονή για το 6άρι.
  • Περέιρα στους διαιτητές: Να αλλάξετε νοοτροπία και να διαβάζετε τους κανονισμούςΜε συμμετοχή 23 διαιτητών και 52 βοηθών A’ κατηγορίας διεξάγεται στο Καρπενήσι το «Σεμινάριο Αξιωματούχων Διαιτησίας », που διοργανώνει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., ενόψει της έναρξης των νέων εθνικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου.
  • Οργανωμένοι Λάτσιο: «Στο εσωτερικό μας δεν αποδεχόμαστε γυναίκες»Την απόφασή τους να απαγορεύσουν την παρουσία γυναικών στις πρώτες σειρές του πετάλου που κάθονται ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι της Λάτσιο σε φυλλάδιο που μοίρασαν πριν τον αγώνα με τη Νάπολι για τη Serie A.

 

 

 

 

 

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 31/5/2018

από vagelis kond
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ   31/5/2018

Αποφάσεις πειθαρχικής επιτροπής.

 Στην Άρτα   31  Μαϊου 2018, ημέρα  Πέμπτη    και ώρα 18.00 συνήλθε  στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Άρτας   επί της Περιφερειακής οδού η Πειθαρχική Επιτροπή της   Ε.Π.Σ. Άρτας    προκειμένου να συζητήσει τα κάτωθι θέματα:

1)      Έγγραφες απολογίες Σωματείων, προφορικές διευκρινίσεις Διαιτητών και Παρατηρητή Αγώνα  και   Έκθεση της Αστυνομίας

 

      Παρέστησαν : 1) Θεόδωρος  Σαλαμούρας , 2) Πέτρος  Παπαδόπουλος και 3) Κωνσταντίνος Νικολάου. Διαπιστωθείσης απαρτίας, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής.

 

1)            Μετά  την εξέταση του  πρώτου και  μόνου  θέματος, ήτοι  των  έγγραφων  απολογιών   των Σωματείων  ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ και ΑΕ   ΚΑΜΠΗΣ, των προφορικών διευκρινίσεων των Διαιτητών Δ. Καλιακάτσου , Αικ. Γκόκα και του Παρατηρητή αγώνα Γ. Παπαμιχαήλ, το απόσπασμα από την αναφορά εποχούμενης περιπολίας της 26ης Μαϊου 2018 του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας ( το οποίο προσκομίστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή από το Σωματείο ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ ),   το Φύλλο Αγώνα και την Έκθεση  του Παρατηρητή Αγώνα, που αναφέρονται στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ποδοσφαιρική συνάντηση κατάταξης Α΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας περιόδου 2017-18 μεταξύ των Σωματείων  ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ – ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ  στις  26ης Μαϊου 2018 ,   η Επιτροπή  ομόφωνα αποφάσισε:

 

   α)   ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα κατάταξης Α΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας περιόδου 2017-

         18  μεταξύ των Σωματείων ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ- ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ   της 26ης Μαϊου 2018 υπέρ του 

         Σωματείου ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ με τέρματα  ΤΡΙΑ (3) – ΜΗΔΕΝ (0) (ΚΑΠ , ΑΡΘΡΟ 21  παρ. 3iiα) ).

 

  β) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ   στο Σωματείο ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ   ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ  ΔΕΚΑ (10) ΒΑΘΜΩΝ από το

       βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18 και ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ

      ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (300) ΕΥΡΩ ( ΚΑΠ  ΑΡΘΡΟ 21 παρ. 3, 2δ΄ ).

 

  γ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ   στο Σωματείο ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ  ΠΟΙΝΗ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (300) ΕΥΡΩ  ΠΕΙΘ.

       ΚΩΔ. ΕΠΟ  ΑΡΘΡΟ 15 παρ. 4α΄- παρ. 6 α’ ).

 

δ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον θεατή και φίλαθλο του Σωματείου ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ Ν. ΝΙΚΟΛΑΟΥ  την ΠΟΙΝΗ της

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ* και της ΑΝΑΛΗΨΗΣ   ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓΩΝΑ

    για ΕΝΑ (1) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ** ( ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ  ΑΡΘΡΟ 12).

* Εν γένει χώρος γηπέδου:  Το γήπεδο και ο περιβάλλων χώρος του, που χρησιμοποιείται από την ομάδα για τη στάθμευση αυτοκινήτων και/ή για την εκμετάλλευση εμπορικών δικαιωμάτων (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 1 ).

** Οι ομάδες είναι αντικειμενικά υπεύθυνες για την έκτιση των ποινών, ήτοι για την τήρηση των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί σε αξιωματούχους ή θεατές τους. Σε περίπτωση μη τήρησης επιβάλλεται χρηματική ποινή (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 12 ).

 

ε) ΚΑΛΕΙ  σε έγγραφη απολογία μέχρι τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.00 τον Εκπρόσωπο

    του Σωματείου  ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ   Ν. ΠΑΛΙΑΤΣΟ για τα όσα αναφέρονται σε βάρος του από τους

   Διαιτητές και τον Παρατηρητή Αγώνα της ποδοσφαιρικής συνάντησης κατάταξης Α΄

   Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας περιόδου 2017-18 μεταξύ των Σωματείων  ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ

  – ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ  στις  26ης Μαϊου 2018.