ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 82-69Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν ήταν καλός για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς και γνώρισε την ήττα (82-69) από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.Ολυμπιακός: Η αποστολή για τα ΓιάννεναΟλοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι «ερυθρόλευκοι» για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ (19/1, 17:15).ΠΑΟΚ: Κανονικά μέσα ο ΠέλκαςΟ διεθνής μέσος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.Η αποστολή του ΑΟΧ Κισσαμικού για τον αγώνα με τον ΚαραϊσκάκηΜε τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής (18/01), στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟΧ Κισσαμικού για τον εντός έδρας αγώνα με τον Καραϊσκάκη Αρτας (19/01, 15:00). Το πρόγραμμα περιείχε ενεργοποίηση ενόψει του αγώνα κα«Koriopolis»: Απαλλάχθηκαν οριστικά Μπέος, Κομπότης, Μπάκος, ΜποροβήλοςΗ εφετειακή δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, γνωστό ως «Koriopolis» φτάνει στο τέλος της με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για τους 26 συνολικά κατηγορούμενους, που είχαν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό.
  • Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 82-69Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν ήταν καλός για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς και γνώρισε την ήττα (82-69) από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.
  • Ολυμπιακός: Η αποστολή για τα ΓιάννεναΟλοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι «ερυθρόλευκοι» για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ (19/1, 17:15).
  • ΠΑΟΚ: Κανονικά μέσα ο ΠέλκαςΟ διεθνής μέσος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
  • Η αποστολή του ΑΟΧ Κισσαμικού για τον αγώνα με τον ΚαραϊσκάκηΜε τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής (18/01), στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟΧ Κισσαμικού για τον εντός έδρας αγώνα με τον Καραϊσκάκη Αρτας (19/01, 15:00). Το πρόγραμμα περιείχε ενεργοποίηση ενόψει του αγώνα κα
  • «Koriopolis»: Απαλλάχθηκαν οριστικά Μπέος, Κομπότης, Μπάκος, ΜποροβήλοςΗ εφετειακή δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, γνωστό ως «Koriopolis» φτάνει στο τέλος της με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για τους 26 συνολικά κατηγορούμενους, που είχαν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό.
  • NBA: Σιακάμ… for the buzzer, στην κορυφή του Top-10! (video)Δείτε το σημερινό Top-10 του ΝΒΑ, με τον άσο των Ράπτορς να απολαμβάνει την κορυφή!
  • Γ’ Εθνική: Τρεις αναβολές στον 3ο όμιλοΣτην αναβολή του αγώνα Μακεδονικός Σιάτιστας-Θρίαμβος Σερβιανών προχώρησε η ΕΠΟ μετά από αίτημα της ομάδας της Πτολεμαΐδας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μιας και το γήπεδο έχει καλυφθεί με χιόνι και είναι αδύνατη η διεξαγωγή
  • ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε ΣεργκελασβίλιΣτην ομάδα της Ηπείρου θα αγωνίζεται ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής.

 

 

 

 

 

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 31/5/2018

από vagelis kond
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ   31/5/2018

Αποφάσεις πειθαρχικής επιτροπής.

 Στην Άρτα   31  Μαϊου 2018, ημέρα  Πέμπτη    και ώρα 18.00 συνήλθε  στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Άρτας   επί της Περιφερειακής οδού η Πειθαρχική Επιτροπή της   Ε.Π.Σ. Άρτας    προκειμένου να συζητήσει τα κάτωθι θέματα:

1)      Έγγραφες απολογίες Σωματείων, προφορικές διευκρινίσεις Διαιτητών και Παρατηρητή Αγώνα  και   Έκθεση της Αστυνομίας

 

      Παρέστησαν : 1) Θεόδωρος  Σαλαμούρας , 2) Πέτρος  Παπαδόπουλος και 3) Κωνσταντίνος Νικολάου. Διαπιστωθείσης απαρτίας, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής.

 

1)            Μετά  την εξέταση του  πρώτου και  μόνου  θέματος, ήτοι  των  έγγραφων  απολογιών   των Σωματείων  ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ και ΑΕ   ΚΑΜΠΗΣ, των προφορικών διευκρινίσεων των Διαιτητών Δ. Καλιακάτσου , Αικ. Γκόκα και του Παρατηρητή αγώνα Γ. Παπαμιχαήλ, το απόσπασμα από την αναφορά εποχούμενης περιπολίας της 26ης Μαϊου 2018 του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας ( το οποίο προσκομίστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή από το Σωματείο ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ ),   το Φύλλο Αγώνα και την Έκθεση  του Παρατηρητή Αγώνα, που αναφέρονται στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ποδοσφαιρική συνάντηση κατάταξης Α΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας περιόδου 2017-18 μεταξύ των Σωματείων  ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ – ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ  στις  26ης Μαϊου 2018 ,   η Επιτροπή  ομόφωνα αποφάσισε:

 

   α)   ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα κατάταξης Α΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας περιόδου 2017-

         18  μεταξύ των Σωματείων ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ- ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ   της 26ης Μαϊου 2018 υπέρ του 

         Σωματείου ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ με τέρματα  ΤΡΙΑ (3) – ΜΗΔΕΝ (0) (ΚΑΠ , ΑΡΘΡΟ 21  παρ. 3iiα) ).

 

  β) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ   στο Σωματείο ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ   ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ  ΔΕΚΑ (10) ΒΑΘΜΩΝ από το

       βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18 και ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ

      ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (300) ΕΥΡΩ ( ΚΑΠ  ΑΡΘΡΟ 21 παρ. 3, 2δ΄ ).

 

  γ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ   στο Σωματείο ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ  ΠΟΙΝΗ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (300) ΕΥΡΩ  ΠΕΙΘ.

       ΚΩΔ. ΕΠΟ  ΑΡΘΡΟ 15 παρ. 4α΄- παρ. 6 α’ ).

 

δ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον θεατή και φίλαθλο του Σωματείου ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ Ν. ΝΙΚΟΛΑΟΥ  την ΠΟΙΝΗ της

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ* και της ΑΝΑΛΗΨΗΣ   ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓΩΝΑ

    για ΕΝΑ (1) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ** ( ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ  ΑΡΘΡΟ 12).

* Εν γένει χώρος γηπέδου:  Το γήπεδο και ο περιβάλλων χώρος του, που χρησιμοποιείται από την ομάδα για τη στάθμευση αυτοκινήτων και/ή για την εκμετάλλευση εμπορικών δικαιωμάτων (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 1 ).

** Οι ομάδες είναι αντικειμενικά υπεύθυνες για την έκτιση των ποινών, ήτοι για την τήρηση των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί σε αξιωματούχους ή θεατές τους. Σε περίπτωση μη τήρησης επιβάλλεται χρηματική ποινή (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 12 ).

 

ε) ΚΑΛΕΙ  σε έγγραφη απολογία μέχρι τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.00 τον Εκπρόσωπο

    του Σωματείου  ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ   Ν. ΠΑΛΙΑΤΣΟ για τα όσα αναφέρονται σε βάρος του από τους

   Διαιτητές και τον Παρατηρητή Αγώνα της ποδοσφαιρικής συνάντησης κατάταξης Α΄

   Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας περιόδου 2017-18 μεταξύ των Σωματείων  ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ

  – ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ  στις  26ης Μαϊου 2018.