ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου 0-2Η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια την Μπάγερν Μονάχου αλλά η γερμανική ομάδα χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη (2-0)Χολόν-ΠΑΟΚ 72-68Ο ΠΑΟΚ γνώρισε μια ακόμα ήττα αυτή τη φορά με 72-68 κόντρα στην Χάποελ Χολόν στο Ισραήλ για τη φάση των ομίλων του BCL.Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 του Οκτώβρη 2018, η πρώτη συνάντηση – προπόνηση των ακαδημιών του Ποδηλατικού Ομίλου ΆρταςΗ συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, κάτι που δείχνει ότι η βούληση του ΠΟΑ να ξεκινήσει ξανά τις ακαδημίες ποδηλασίας ήταν επιθυμία πολλών συμπολιτών μας.ΠΑΟΚ: «Φευγάτος» ο ΧατσερίδιΚαθόλου σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Ουκρανού στόπερ στον ΠΑΟΚ.Γ’ Εθνική: Επτά προπονητές στον 4ο όμιλο δεν έκαναν… παρέλαση!Πλησιάζουμε στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ήδη πολλοί προπονητές που ξεκίνησαν τη χρονιά σε ομάδες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, δεν πρόλαβαν να κάνουν… παρέλαση.
  • ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου 0-2Η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια την Μπάγερν Μονάχου αλλά η γερμανική ομάδα χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη (2-0)
  • Χολόν-ΠΑΟΚ 72-68Ο ΠΑΟΚ γνώρισε μια ακόμα ήττα αυτή τη φορά με 72-68 κόντρα στην Χάποελ Χολόν στο Ισραήλ για τη φάση των ομίλων του BCL.
  • Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 του Οκτώβρη 2018, η πρώτη συνάντηση – προπόνηση των ακαδημιών του Ποδηλατικού Ομίλου ΆρταςΗ συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, κάτι που δείχνει ότι η βούληση του ΠΟΑ να ξεκινήσει ξανά τις ακαδημίες ποδηλασίας ήταν επιθυμία πολλών συμπολιτών μας.
  • ΠΑΟΚ: «Φευγάτος» ο ΧατσερίδιΚαθόλου σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Ουκρανού στόπερ στον ΠΑΟΚ.
  • Γ’ Εθνική: Επτά προπονητές στον 4ο όμιλο δεν έκαναν… παρέλαση!Πλησιάζουμε στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ήδη πολλοί προπονητές που ξεκίνησαν τη χρονιά σε ομάδες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, δεν πρόλαβαν να κάνουν… παρέλαση.
  • Παναθηναϊκός: Επιστροφή με το «βλέμμα» στον ΠΑΟΚΟι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (29/10).
  • NBA: Top-10 με Γιάννη, Λεμπρόν και Πάουελ στην κορυφή (video)Απολαύστε και το σημερινό Top-10 από τον «μαγικό κόσμο».
  • Ολυμπιακός: Με 20 ποδοσφαιριστές στο Λουξεμβούργο (photo)Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού, για το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ για το Europa League.

 

 

 

 

 

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 31/5/2018

από vagelis kond
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ   31/5/2018

Αποφάσεις πειθαρχικής επιτροπής.

 Στην Άρτα   31  Μαϊου 2018, ημέρα  Πέμπτη    και ώρα 18.00 συνήλθε  στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Άρτας   επί της Περιφερειακής οδού η Πειθαρχική Επιτροπή της   Ε.Π.Σ. Άρτας    προκειμένου να συζητήσει τα κάτωθι θέματα:

1)      Έγγραφες απολογίες Σωματείων, προφορικές διευκρινίσεις Διαιτητών και Παρατηρητή Αγώνα  και   Έκθεση της Αστυνομίας

 

      Παρέστησαν : 1) Θεόδωρος  Σαλαμούρας , 2) Πέτρος  Παπαδόπουλος και 3) Κωνσταντίνος Νικολάου. Διαπιστωθείσης απαρτίας, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής.

 

1)            Μετά  την εξέταση του  πρώτου και  μόνου  θέματος, ήτοι  των  έγγραφων  απολογιών   των Σωματείων  ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ και ΑΕ   ΚΑΜΠΗΣ, των προφορικών διευκρινίσεων των Διαιτητών Δ. Καλιακάτσου , Αικ. Γκόκα και του Παρατηρητή αγώνα Γ. Παπαμιχαήλ, το απόσπασμα από την αναφορά εποχούμενης περιπολίας της 26ης Μαϊου 2018 του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας ( το οποίο προσκομίστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή από το Σωματείο ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ ),   το Φύλλο Αγώνα και την Έκθεση  του Παρατηρητή Αγώνα, που αναφέρονται στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ποδοσφαιρική συνάντηση κατάταξης Α΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας περιόδου 2017-18 μεταξύ των Σωματείων  ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ – ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ  στις  26ης Μαϊου 2018 ,   η Επιτροπή  ομόφωνα αποφάσισε:

 

   α)   ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα κατάταξης Α΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας περιόδου 2017-

         18  μεταξύ των Σωματείων ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ- ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ   της 26ης Μαϊου 2018 υπέρ του 

         Σωματείου ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ με τέρματα  ΤΡΙΑ (3) – ΜΗΔΕΝ (0) (ΚΑΠ , ΑΡΘΡΟ 21  παρ. 3iiα) ).

 

  β) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ   στο Σωματείο ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ   ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ  ΔΕΚΑ (10) ΒΑΘΜΩΝ από το

       βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18 και ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ

      ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (300) ΕΥΡΩ ( ΚΑΠ  ΑΡΘΡΟ 21 παρ. 3, 2δ΄ ).

 

  γ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ   στο Σωματείο ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ  ΠΟΙΝΗ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (300) ΕΥΡΩ  ΠΕΙΘ.

       ΚΩΔ. ΕΠΟ  ΑΡΘΡΟ 15 παρ. 4α΄- παρ. 6 α’ ).

 

δ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον θεατή και φίλαθλο του Σωματείου ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ Ν. ΝΙΚΟΛΑΟΥ  την ΠΟΙΝΗ της

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ* και της ΑΝΑΛΗΨΗΣ   ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓΩΝΑ

    για ΕΝΑ (1) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ** ( ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ  ΑΡΘΡΟ 12).

* Εν γένει χώρος γηπέδου:  Το γήπεδο και ο περιβάλλων χώρος του, που χρησιμοποιείται από την ομάδα για τη στάθμευση αυτοκινήτων και/ή για την εκμετάλλευση εμπορικών δικαιωμάτων (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 1 ).

** Οι ομάδες είναι αντικειμενικά υπεύθυνες για την έκτιση των ποινών, ήτοι για την τήρηση των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί σε αξιωματούχους ή θεατές τους. Σε περίπτωση μη τήρησης επιβάλλεται χρηματική ποινή (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 12 ).

 

ε) ΚΑΛΕΙ  σε έγγραφη απολογία μέχρι τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.00 τον Εκπρόσωπο

    του Σωματείου  ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ   Ν. ΠΑΛΙΑΤΣΟ για τα όσα αναφέρονται σε βάρος του από τους

   Διαιτητές και τον Παρατηρητή Αγώνα της ποδοσφαιρικής συνάντησης κατάταξης Α΄

   Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας περιόδου 2017-18 μεταξύ των Σωματείων  ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ

  – ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ  στις  26ης Μαϊου 2018.