ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ικανοποίηση στον ΚαραϊσκάκηΗ ομάδα της Άρτας πέρασε επιτυχώς από τη διαδικασία επιτήρησης και αυτό προκάλεσε μεγάλη ευχαρίστηση στη διοίκηση.Δείτε πώς θα είναι το πρόσωπό σας σε 30 χρόνιαΠώς θα είναι το πρόσωπό σας σε 30 χρόνια; Ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να σας δείξει μια φωτογραφία σας από το μέλλον!Ολυμπιακός: «Συμφωνία με Κουεγιάρ»Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ιβάν Κουεγιάρ στον Ολυμπιακό.Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης μάλλον δούλεψε τον Σαββίδη», κινείται νομικά η ΠΑΕ ΑΕΚΟ ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε δηλώσεις στον «FAIR PLAY FM 96,1» με αφορμή τους νέους πίνακες διαιτητών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση Σαββίδη-Μελισσανίδη.Στον Θεσπρωτό ο Μάριος ΧατζίουΟ Μάριος Χατζίου, μεταγραφή από τον Άρη Πέρδικας, αποτελέι το πιο νέο απόκτημα του Θεσπρωτού για τη θερινή μεταγραφική περίοδο.
  • Ικανοποίηση στον ΚαραϊσκάκηΗ ομάδα της Άρτας πέρασε επιτυχώς από τη διαδικασία επιτήρησης και αυτό προκάλεσε μεγάλη ευχαρίστηση στη διοίκηση.
  • Δείτε πώς θα είναι το πρόσωπό σας σε 30 χρόνιαΠώς θα είναι το πρόσωπό σας σε 30 χρόνια; Ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να σας δείξει μια φωτογραφία σας από το μέλλον!
  • Ολυμπιακός: «Συμφωνία με Κουεγιάρ»Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ιβάν Κουεγιάρ στον Ολυμπιακό.
  • Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης μάλλον δούλεψε τον Σαββίδη», κινείται νομικά η ΠΑΕ ΑΕΚΟ ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε δηλώσεις στον «FAIR PLAY FM 96,1» με αφορμή τους νέους πίνακες διαιτητών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση Σαββίδη-Μελισσανίδη.
  • Στον Θεσπρωτό ο Μάριος ΧατζίουΟ Μάριος Χατζίου, μεταγραφή από τον Άρη Πέρδικας, αποτελέι το πιο νέο απόκτημα του Θεσπρωτού για τη θερινή μεταγραφική περίοδο.
  • «Εντιμο πρωτάθλημα και ισονομία, όλες οι ομάδες τηλεοπτική στέγη»Ο νέος πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την εκλογή του.
  • Γ’ Εθνική: Οι 115 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής!Δείτε τη λίστα με τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2018-2019.
  • Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Ουρουγουάη-Ρωσία 3-0 Η Ουρουγουάη επικράτησε με 3-0 της Ρωσίας και εξάσφαλισε την πρώτη θέση του ομίλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 31/5/2018

από vagelis kond
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ   31/5/2018

Αποφάσεις πειθαρχικής επιτροπής.

 Στην Άρτα   31  Μαϊου 2018, ημέρα  Πέμπτη    και ώρα 18.00 συνήλθε  στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Άρτας   επί της Περιφερειακής οδού η Πειθαρχική Επιτροπή της   Ε.Π.Σ. Άρτας    προκειμένου να συζητήσει τα κάτωθι θέματα:

1)      Έγγραφες απολογίες Σωματείων, προφορικές διευκρινίσεις Διαιτητών και Παρατηρητή Αγώνα  και   Έκθεση της Αστυνομίας

 

      Παρέστησαν : 1) Θεόδωρος  Σαλαμούρας , 2) Πέτρος  Παπαδόπουλος και 3) Κωνσταντίνος Νικολάου. Διαπιστωθείσης απαρτίας, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής.

 

1)            Μετά  την εξέταση του  πρώτου και  μόνου  θέματος, ήτοι  των  έγγραφων  απολογιών   των Σωματείων  ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ και ΑΕ   ΚΑΜΠΗΣ, των προφορικών διευκρινίσεων των Διαιτητών Δ. Καλιακάτσου , Αικ. Γκόκα και του Παρατηρητή αγώνα Γ. Παπαμιχαήλ, το απόσπασμα από την αναφορά εποχούμενης περιπολίας της 26ης Μαϊου 2018 του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας ( το οποίο προσκομίστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή από το Σωματείο ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ ),   το Φύλλο Αγώνα και την Έκθεση  του Παρατηρητή Αγώνα, που αναφέρονται στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ποδοσφαιρική συνάντηση κατάταξης Α΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας περιόδου 2017-18 μεταξύ των Σωματείων  ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ – ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ  στις  26ης Μαϊου 2018 ,   η Επιτροπή  ομόφωνα αποφάσισε:

 

   α)   ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα κατάταξης Α΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας περιόδου 2017-

         18  μεταξύ των Σωματείων ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ- ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ   της 26ης Μαϊου 2018 υπέρ του 

         Σωματείου ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ με τέρματα  ΤΡΙΑ (3) – ΜΗΔΕΝ (0) (ΚΑΠ , ΑΡΘΡΟ 21  παρ. 3iiα) ).

 

  β) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ   στο Σωματείο ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ   ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ  ΔΕΚΑ (10) ΒΑΘΜΩΝ από το

       βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18 και ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ

      ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (300) ΕΥΡΩ ( ΚΑΠ  ΑΡΘΡΟ 21 παρ. 3, 2δ΄ ).

 

  γ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ   στο Σωματείο ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ  ΠΟΙΝΗ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (300) ΕΥΡΩ  ΠΕΙΘ.

       ΚΩΔ. ΕΠΟ  ΑΡΘΡΟ 15 παρ. 4α΄- παρ. 6 α’ ).

 

δ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον θεατή και φίλαθλο του Σωματείου ΑΕΜ  ΜΕΛΙΣΣΑ Ν. ΝΙΚΟΛΑΟΥ  την ΠΟΙΝΗ της

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ* και της ΑΝΑΛΗΨΗΣ   ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓΩΝΑ

    για ΕΝΑ (1) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ** ( ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ  ΑΡΘΡΟ 12).

* Εν γένει χώρος γηπέδου:  Το γήπεδο και ο περιβάλλων χώρος του, που χρησιμοποιείται από την ομάδα για τη στάθμευση αυτοκινήτων και/ή για την εκμετάλλευση εμπορικών δικαιωμάτων (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 1 ).

** Οι ομάδες είναι αντικειμενικά υπεύθυνες για την έκτιση των ποινών, ήτοι για την τήρηση των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί σε αξιωματούχους ή θεατές τους. Σε περίπτωση μη τήρησης επιβάλλεται χρηματική ποινή (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 12 ).

 

ε) ΚΑΛΕΙ  σε έγγραφη απολογία μέχρι τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.00 τον Εκπρόσωπο

    του Σωματείου  ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ   Ν. ΠΑΛΙΑΤΣΟ για τα όσα αναφέρονται σε βάρος του από τους

   Διαιτητές και τον Παρατηρητή Αγώνα της ποδοσφαιρικής συνάντησης κατάταξης Α΄

   Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας περιόδου 2017-18 μεταξύ των Σωματείων  ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ

  – ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ  στις  26ης Μαϊου 2018.