• Στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης ο Αλέξανδρος ΜασούραςΗ ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Μασούρα.
  • Ανανεώσεις στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης ΆρταςΗ ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με εννέα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας.
  • Βελτιωμένη η ΑΕΚ, άρεσε ο ΑτρόμητοςΑΕΚ και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στο φιλικό του Περιστερίου δείχνοντας καλά δείγματα γραφής.
  • Γκενκ - Ολυμπιακός 4-0: Πλήρωσε τα κενά Το χειρότερο του αγωνιστικό «πρόσωπο» παρουσίασε ο Ολυμπιακός στην ήττα 4-0 από την Γκενκ στο τελευταίο φιλικό επί βελγικού εδάφους.
  • Παναθηναϊκός: Επίσημη η επιστροφή ΠαπαγιάννηΗ ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε κι επίσημα τη συμφωνία με τον Γιώργο Παπαγιάννη για την επόμενη πενταετία.
  • Ολυμπιακός: Έρχεται στην Αθήνα ο ΤουπάνΞημερώματα Δευτέρας (23/7) στην Αθήνα ο Αξέλ Τουπάν για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
  • Σκίμπε: «Θα μπορούσαμε να ήμασταν κι εμείς στη Ρωσία»Το Μουντιάλ της Ρωσίας ολοκληρώθηκε, η Γαλλία κατάκτησε τον δεύτερο τίτλο στη διοργάνωση και ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, έμεινε με το... παράπονο της απουσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
  • Ζήτησε εξαίρεση δικηγόρου από την υπόθεση του Λάζαρου ο ΟλυμπιακόςΤην εξαίρεση της Αργυρώς Ασπρογέρακα από την λίστα των δικηγόρων για την υπόθεση του συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ζήτησε με επίσημο αίτημά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 29/3/2018

από vagelis kond
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ  29/3/2018

Αποφάσεις πειθαρχικής επιτροπής.

Στην Άρτα   29  Μαρτίου  2018, ημέρα Πέμπτη    και ώρα 19.00 συνήλθε  στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Άρτας   επί της Περιφερειακής οδού η Πειθαρχική Επιτροπή της   Ε.Π.Σ. Άρτας    προκειμένου να συζητήσει τα κάτωθι θέματα:

1)      Εξέταση των Φ.Α. της  24ης  και 28ης  Μαρτίου 2018   Α΄ και  Β΄   Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Άρτας     περιόδου 2017-18.

2)      Αποτίμηση συνάντησης του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ με την Πειθαρχική Επιτροπή

 

      Παρέστησαν : 1) Θεόδωρος  Σαλαμούρας , 2) Πέτρος  Παπαδόπουλος και 3) Κωνσταντίνος Νικολάου. Διαπιστωθείσης απαρτίας, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής.

 

1)      Μετά την εξέταση του πρώτου θέματος, ήτοι:  των Φ.Α. της  24ης  και 28ης  Μαρτίου 2018   Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Άρτας     περιόδου 2017-18, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε :

 

  α)  ΚΑΛΕΙ   ΣΕ   ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ    μέχρι την Δευτέρα   2  Απριλίου  2018 και ώρα 17.30  τον 

       Εκπρόσωπο του   Σωματείου ΔΟΞΑ   ΑΡΤΑΣ   Δ. ΠΑΠΑΤΖΙΚΟ    για την απομάκρυνσή του εκτός

       αγωνιστικού χώρου από το Διαιτητή  του Αγώνα   ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ- ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ  της  24ης      

       Μαρτίου 2018   για το Πρωτάθλημα της Α΄  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  της ΕΠΣΑ περιόδου

       2017-18

 

β)  ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ στην Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣΑ το Διαιτητή Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  για παραλείψεις      

      και λάθη στη σύνταξη του Φ.Α.

 

    γ)  Επιβάλλει  ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ  (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΗΜΕΡΑΣ   στον ποδοσφαιριστή του   

         Σωματείου    ΓΑΣ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ  ΑΡΤΑΣ    LO  KORRESHI  ΑΡ.Δ.Α.Ι.   1434987 (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ

         ΑΡΘΡΟ 10  παρ. 1α΄i ).

 

2)      Σχετικά με το δεύτερο θέμα , και συγκεκριμένα  με τη συνάντηση του  Δ.Σ. της ΕΠΣΑ με την Πειθαρχική Επιτροπή την Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 20.00 στα Γραφεία της ΕΠΣΑ ,  η οποία συνάντηση διακόπηκε ανυπαιτιότητι  της Πειθαρχικής Επιτροπής, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισενα προχωρήσει στην αποτίμηση της διακοπείσας συνάντησης σε επόμενη συνεδρίασή της.