ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Λουτσέσκου: «Καμία σκέψη αποκλεισμού, αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε»!Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το στίγμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα.Στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ο Δημήτρης ΜαχαίραςΗ ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (16/08/1990) μέσο, Δημήτρη Μαχαίρα.Κούγιας: «Έκθετος ο Ολυμπιακός απέναντί μου, δεν τήρησε τη συμφωνία»Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε δήλωση μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, στην οποία κατηγορεί τον Ολυμπιακό ότι δεν τήρησε την συμφωνία που είχαν για τη μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα. Ολυμπιακός: Ακολουθούν Τζούρτζεβιτς και ΧατζισαφίΟι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό θα συνεχιστούν μετά το δανεισμό του Μπιορν Ένγκελς στην Ρεμς.Βασικός στα πλάνα του Δώνη ο ΜπουζούκηςΟ προπονητής του Παναθηναϊκού πιστεύει πολύ τον 20χρονο Πρεβεζάνο μέσο.
  • Λουτσέσκου: «Καμία σκέψη αποκλεισμού, αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε»!Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το στίγμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα.
  • Στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ο Δημήτρης ΜαχαίραςΗ ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (16/08/1990) μέσο, Δημήτρη Μαχαίρα.
  • Κούγιας: «Έκθετος ο Ολυμπιακός απέναντί μου, δεν τήρησε τη συμφωνία»Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε δήλωση μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας, στην οποία κατηγορεί τον Ολυμπιακό ότι δεν τήρησε την συμφωνία που είχαν για τη μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα.
  • Ολυμπιακός: Ακολουθούν Τζούρτζεβιτς και ΧατζισαφίΟι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό θα συνεχιστούν μετά το δανεισμό του Μπιορν Ένγκελς στην Ρεμς.
  • Βασικός στα πλάνα του Δώνη ο ΜπουζούκηςΟ προπονητής του Παναθηναϊκού πιστεύει πολύ τον 20χρονο Πρεβεζάνο μέσο.
  • Τρεις επιπλέον κινήσειςΜε την Κέρκυρα το επόμενο τεστ του Καραϊσκάκη Άρτας. Αναμονή για το 6άρι.
  • Περέιρα στους διαιτητές: Να αλλάξετε νοοτροπία και να διαβάζετε τους κανονισμούςΜε συμμετοχή 23 διαιτητών και 52 βοηθών A’ κατηγορίας διεξάγεται στο Καρπενήσι το «Σεμινάριο Αξιωματούχων Διαιτησίας », που διοργανώνει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., ενόψει της έναρξης των νέων εθνικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου.
  • Οργανωμένοι Λάτσιο: «Στο εσωτερικό μας δεν αποδεχόμαστε γυναίκες»Την απόφασή τους να απαγορεύσουν την παρουσία γυναικών στις πρώτες σειρές του πετάλου που κάθονται ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι της Λάτσιο σε φυλλάδιο που μοίρασαν πριν τον αγώνα με τη Νάπολι για τη Serie A.

 

 

 

 

 

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 25/1/2018

από vagelis kond
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 25/1/2018

Αποφάσεις πειθαρχικής επιτροπής.

Στην Άρτα  25  Ιανουαρίου  2018, ημέρα Πέμπτη   και ώρα 17.00 συνήλθε  στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Άρτας   επί της Περιφερειακής οδού η Πειθαρχική Επιτροπή της   Ε.Π.Σ. Άρτας    προκειμένου να συζητήσει τα κάτωθι θέματα:

1)      Διόρθωση επιβληθείσης ποινής σε Ποδοσφαιριστή

2)      Έγγραφη απολογία Σωματείων

3)      Εξέταση των Φ.Α. της   24ης Ιανουαρίου 2018    Α΄  Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Άρτας     περιόδου 2017-18.

         Παρέστησαν : 1) Θεόδωρος  Σαλαμούρας , 2) Πέτρος  Παπαδόπουλος και 3) Κωνσταντίνος Νικολάου. Διαπιστωθείσης απαρτίας, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής.

 

1)      Κατά  την εξέταση του πρώτου θέματος, ήτοι της διόρθωσης επιβληθείσης ποινής σε Ποδοσφαιριστή, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε:  

Επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή του Σωματείου    ΗΡΟΔΟΤΟΣ   ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟΥ     Ε.  ΡΩΣΣΙΟ   ΑΡ.Δ.Α.Ι.  1313970, ο οποίος ήταν υπότροπος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ :

ΠΟΙΝΗ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ  ΟΚΤΩ  (8)   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ   ΗΜΕΡΩΝ    και   ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ  ΠΟΙΝΗ   ΟΓΔΟΝΤΑ (80)    ΕΥΡΩ   (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 10 παρ. 1δ΄ ii, παρ. 4 α΄,β΄,γ΄, παρ. 2δ΄, ΑΠΟΦ. Δ.Σ.  ΕΠΣΑ  Αρ. Πρακτ. 40/21-11-2017 ).

 

2)      Μετά την εξέταση του δεύτερου θέματος,  ήτοι της  έγγραφης  απολογίας   των Σωματείων ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943 και ΑΟ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ    για τη διακοπή του μεταξύ τους αγώνα από το Διαιτητή του Αγώνα  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943- ΑΟ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ   της 21ης Ιανουαρίου 2018 του Πρωταθλήματος  της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας   περιόδου  2017-18, λόγω της ρίψης αντικειμένου   κατά του Βοηθού Διαιτητή από θεατές του αγώνα,  η Επιτροπή λαμβάνοντας  υπόψη τα άρθρα 5 , 13, 14, 15 παρ. 3ε΄και παρ. 6   του  ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ  ομόφωνα αποφάσισε:

 α) ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μεταξύ τους  αγώνα   υπέρ του Σωματείου   ΑΟ  ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ με τέρματα   ΤΡΙΑ (3)- ΜΗΔΕΝ(0)

β) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στο Σωματείο  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943  ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ    ΤΡΙΩΝ (3) ΒΑΘΜΩΝ από το βαθμολογικό πίνακα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας   της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου

γ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στο Σωματείο  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943  ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ του δικαιώματός του να αγωνίζεται στην έδρα του   για ΤΡΕΙΣ  (3)  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ  ΗΜΕΡΕΣ  ( εντός έδρας αγώνες ). Το οριζόμενο γήπεδο θα πρέπει να βρίσκεται στα γεωγραφικά  όρια της ΕΠΣ  Άρτας.

δ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στο Σωματείο  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943  ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ   ΕΚΑΤΟ (100) ΕΥΡΩ.

 

3)  Μετά την εξέταση του τρίτου θέματος, ήτοι  των Φ.Α., η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε:

 

α)  Επιβάλλει  ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ  (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΗΜΕΡΑΣ   στον ποδοσφαιριστή του Σωματείου    ΑΕ  ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ    Θ.  ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ     ΑΡ.Δ.Α.Ι.  1190556  (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 10 παρ. 1α΄iii ).

 

β) Παραπέμπει στην Επιτροπή  Διαιτησίας της ΕΠΣΑ   το   Διαιτητή    Α.  ΚΩΣΤΟΥΛΑ  για  σοβαρή  παράλειψη   στη σύνταξη  του   Φ.Α.