ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0Με το κεφάλι ψηλά και αήττητη αποχαιρέτησε η ΑΕΚ το Europa League - Έμεινε στο 0-0 την Ντιναμό στο Κιέβο και έχασε την ευκαιρία για ιστορική πρόκριση στους «16»Συνάντηση αστυνομικού διευθυντή Άρτας με Βασ. ΨαθάΠραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου αστυνομικού διευθυντή Άρτας Φώτιου Ντζιμάνη στον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλειο Ψαθά.Η ατομική και η συλλογική ευθύνηΤου ΑΡΗ ΡΑΒΑΝΟΥΑναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού λόγω… ΠΑΟΚΤην 1η Μαρτίου στις 17:30, θα εκδικαστεί τελικά, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση του Ολυμπιακού, για την ποινή που του έχει επιβληθεί, εξαιτίας των επεισοδίων μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ.«Η ΓΝΩΜΗ» και το «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» μαζί, αύριο...Μαζί με την καθιερωμένη ετήσια οικονομική επιθεώρηση «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ» , αποκτώντας έτσι κι ένα επί πλέον ενδιαφέρον...
  • Ντιναμό Κιέβου-ΑΕΚ 0-0Με το κεφάλι ψηλά και αήττητη αποχαιρέτησε η ΑΕΚ το Europa League - Έμεινε στο 0-0 την Ντιναμό στο Κιέβο και έχασε την ευκαιρία για ιστορική πρόκριση στους «16»
  • Συνάντηση αστυνομικού διευθυντή Άρτας με Βασ. ΨαθάΠραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου αστυνομικού διευθυντή Άρτας Φώτιου Ντζιμάνη στον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλειο Ψαθά.
  • Η ατομική και η συλλογική ευθύνηΤου ΑΡΗ ΡΑΒΑΝΟΥ
  • Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού λόγω… ΠΑΟΚΤην 1η Μαρτίου στις 17:30, θα εκδικαστεί τελικά, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση του Ολυμπιακού, για την ποινή που του έχει επιβληθεί, εξαιτίας των επεισοδίων μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ.
  • «Η ΓΝΩΜΗ» και το «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» μαζί, αύριο...Μαζί με την καθιερωμένη ετήσια οικονομική επιθεώρηση «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα «Η ΓΝΩΜΗ» , αποκτώντας έτσι κι ένα επί πλέον ενδιαφέρον...
  • Ποδοσφαιριστής σώθηκε από επεισόδια στο γήπεδο με σημαιάκι του κόρνερ (video)Πρωτόγνωρες καταστάσεις στη Νότιο Αμερική!
  • Ρομπότ θα απαντά για εσάς στα γραπτά μηνύματαΕρευνητές τεχνολογικού κολοσσού δουλεύουν επί εφαρμογής που θα απαντάει... μόνη της στα γραπτά μηνύματα που σας στέλνουν φίλοι και συνεργάτες. Όπου και αν σας τα στέλνουν.
  • Ορισμοί διαιτητών πρωταθλημάτων 24-25/2/2018Α ΕΠΣ-Β ΕΠΣ και προπαιδικού πρωταθλήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 25/1/2018

από vagelis kond
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 25/1/2018

Αποφάσεις πειθαρχικής επιτροπής.

Στην Άρτα  25  Ιανουαρίου  2018, ημέρα Πέμπτη   και ώρα 17.00 συνήλθε  στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Άρτας   επί της Περιφερειακής οδού η Πειθαρχική Επιτροπή της   Ε.Π.Σ. Άρτας    προκειμένου να συζητήσει τα κάτωθι θέματα:

1)      Διόρθωση επιβληθείσης ποινής σε Ποδοσφαιριστή

2)      Έγγραφη απολογία Σωματείων

3)      Εξέταση των Φ.Α. της   24ης Ιανουαρίου 2018    Α΄  Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Άρτας     περιόδου 2017-18.

         Παρέστησαν : 1) Θεόδωρος  Σαλαμούρας , 2) Πέτρος  Παπαδόπουλος και 3) Κωνσταντίνος Νικολάου. Διαπιστωθείσης απαρτίας, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής.

 

1)      Κατά  την εξέταση του πρώτου θέματος, ήτοι της διόρθωσης επιβληθείσης ποινής σε Ποδοσφαιριστή, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε:  

Επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή του Σωματείου    ΗΡΟΔΟΤΟΣ   ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟΥ     Ε.  ΡΩΣΣΙΟ   ΑΡ.Δ.Α.Ι.  1313970, ο οποίος ήταν υπότροπος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ :

ΠΟΙΝΗ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ  ΟΚΤΩ  (8)   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ   ΗΜΕΡΩΝ    και   ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ  ΠΟΙΝΗ   ΟΓΔΟΝΤΑ (80)    ΕΥΡΩ   (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 10 παρ. 1δ΄ ii, παρ. 4 α΄,β΄,γ΄, παρ. 2δ΄, ΑΠΟΦ. Δ.Σ.  ΕΠΣΑ  Αρ. Πρακτ. 40/21-11-2017 ).

 

2)      Μετά την εξέταση του δεύτερου θέματος,  ήτοι της  έγγραφης  απολογίας   των Σωματείων ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943 και ΑΟ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ    για τη διακοπή του μεταξύ τους αγώνα από το Διαιτητή του Αγώνα  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943- ΑΟ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ   της 21ης Ιανουαρίου 2018 του Πρωταθλήματος  της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας   περιόδου  2017-18, λόγω της ρίψης αντικειμένου   κατά του Βοηθού Διαιτητή από θεατές του αγώνα,  η Επιτροπή λαμβάνοντας  υπόψη τα άρθρα 5 , 13, 14, 15 παρ. 3ε΄και παρ. 6   του  ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ  ομόφωνα αποφάσισε:

 α) ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μεταξύ τους  αγώνα   υπέρ του Σωματείου   ΑΟ  ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ με τέρματα   ΤΡΙΑ (3)- ΜΗΔΕΝ(0)

β) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στο Σωματείο  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943  ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ    ΤΡΙΩΝ (3) ΒΑΘΜΩΝ από το βαθμολογικό πίνακα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας   της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου

γ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στο Σωματείο  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943  ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ του δικαιώματός του να αγωνίζεται στην έδρα του   για ΤΡΕΙΣ  (3)  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ  ΗΜΕΡΕΣ  ( εντός έδρας αγώνες ). Το οριζόμενο γήπεδο θα πρέπει να βρίσκεται στα γεωγραφικά  όρια της ΕΠΣ  Άρτας.

δ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στο Σωματείο  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943  ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ   ΕΚΑΤΟ (100) ΕΥΡΩ.

 

3)  Μετά την εξέταση του τρίτου θέματος, ήτοι  των Φ.Α., η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε:

 

α)  Επιβάλλει  ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ  (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΗΜΕΡΑΣ   στον ποδοσφαιριστή του Σωματείου    ΑΕ  ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ    Θ.  ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ     ΑΡ.Δ.Α.Ι.  1190556  (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 10 παρ. 1α΄iii ).

 

β) Παραπέμπει στην Επιτροπή  Διαιτησίας της ΕΠΣΑ   το   Διαιτητή    Α.  ΚΩΣΤΟΥΛΑ  για  σοβαρή  παράλειψη   στη σύνταξη  του   Φ.Α.