ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Football League: Τα γκολ της 4ης αγωνιστικής (video)Δείτε συγκεντρωμένα τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής.Ολυμπιακός: Ύψιστη διάκριση για Νάτχο στο Ισραήλ! (photo)Ο Μπίμπαρς Νάτχο συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών για την εθνική ομάδα του Ισραήλ!Η αντίδραση του Γιάννη Μπύρου στο θέμα προπονητήΗ ένταση μετά το φινάλε του ματς, η συζήτηση με τους φιλάθλους, η στήριξη, αλλά και η δυσφορία για ορισμένους συνεργάτες του.Παραμένει… ψηλά το «Παγκρήτιο» για έδρα της ΕθνικήςΤο Παγκρήτιο παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ για να γίνει η νέα έδρα της Εθνικής Ελλάδας – Στα υπόψη και το Παμπελοποννησιακό.Ζητούν αποβολή των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League!«Βόμβες» από τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Χαβιέρ Τεμπάς, απέναντι στους δυο… νεόπλουτους του Champions League.
  • Football League: Τα γκολ της 4ης αγωνιστικής (video)Δείτε συγκεντρωμένα τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής.
  • Ολυμπιακός: Ύψιστη διάκριση για Νάτχο στο Ισραήλ! (photo)Ο Μπίμπαρς Νάτχο συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών για την εθνική ομάδα του Ισραήλ!
  • Η αντίδραση του Γιάννη Μπύρου στο θέμα προπονητήΗ ένταση μετά το φινάλε του ματς, η συζήτηση με τους φιλάθλους, η στήριξη, αλλά και η δυσφορία για ορισμένους συνεργάτες του.
  • Παραμένει… ψηλά το «Παγκρήτιο» για έδρα της ΕθνικήςΤο Παγκρήτιο παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ για να γίνει η νέα έδρα της Εθνικής Ελλάδας – Στα υπόψη και το Παμπελοποννησιακό.
  • Ζητούν αποβολή των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League!«Βόμβες» από τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Χαβιέρ Τεμπάς, απέναντι στους δυο… νεόπλουτους του Champions League.
  • Facebook: Οι πάνω από 1 δισ. ψεύτικοι λογαριασμοί και ο ΣόροςΤο εξάμηνο Απριλίου-Σεπτεμβρίου, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης διέγραψε περισσότερους από ενάμιση δισ. fake λογαριασμούς. Πώς σχετίζει με τον Σόρος τους επικριτές του.
  • Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής Β΄ΕΠΣ ΑΡΤΑΣΑναλυτικά η βαθμολογία.
  • «Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να απαντήσει για Ουάρντα»Η απόφαση για το μέλλον του Αμρ Ουάρντα θα πρέπει να παρθεί από τον ΠΑΟΚ, όπως δηλώνει η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

 

 

 

 

 

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 25/1/2018

από vagelis kond
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 25/1/2018

Αποφάσεις πειθαρχικής επιτροπής.

Στην Άρτα  25  Ιανουαρίου  2018, ημέρα Πέμπτη   και ώρα 17.00 συνήλθε  στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Άρτας   επί της Περιφερειακής οδού η Πειθαρχική Επιτροπή της   Ε.Π.Σ. Άρτας    προκειμένου να συζητήσει τα κάτωθι θέματα:

1)      Διόρθωση επιβληθείσης ποινής σε Ποδοσφαιριστή

2)      Έγγραφη απολογία Σωματείων

3)      Εξέταση των Φ.Α. της   24ης Ιανουαρίου 2018    Α΄  Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Άρτας     περιόδου 2017-18.

         Παρέστησαν : 1) Θεόδωρος  Σαλαμούρας , 2) Πέτρος  Παπαδόπουλος και 3) Κωνσταντίνος Νικολάου. Διαπιστωθείσης απαρτίας, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής.

 

1)      Κατά  την εξέταση του πρώτου θέματος, ήτοι της διόρθωσης επιβληθείσης ποινής σε Ποδοσφαιριστή, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε:  

Επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή του Σωματείου    ΗΡΟΔΟΤΟΣ   ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟΥ     Ε.  ΡΩΣΣΙΟ   ΑΡ.Δ.Α.Ι.  1313970, ο οποίος ήταν υπότροπος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ :

ΠΟΙΝΗ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ  ΟΚΤΩ  (8)   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ   ΗΜΕΡΩΝ    και   ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ  ΠΟΙΝΗ   ΟΓΔΟΝΤΑ (80)    ΕΥΡΩ   (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 10 παρ. 1δ΄ ii, παρ. 4 α΄,β΄,γ΄, παρ. 2δ΄, ΑΠΟΦ. Δ.Σ.  ΕΠΣΑ  Αρ. Πρακτ. 40/21-11-2017 ).

 

2)      Μετά την εξέταση του δεύτερου θέματος,  ήτοι της  έγγραφης  απολογίας   των Σωματείων ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943 και ΑΟ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ    για τη διακοπή του μεταξύ τους αγώνα από το Διαιτητή του Αγώνα  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943- ΑΟ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ   της 21ης Ιανουαρίου 2018 του Πρωταθλήματος  της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας   περιόδου  2017-18, λόγω της ρίψης αντικειμένου   κατά του Βοηθού Διαιτητή από θεατές του αγώνα,  η Επιτροπή λαμβάνοντας  υπόψη τα άρθρα 5 , 13, 14, 15 παρ. 3ε΄και παρ. 6   του  ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ  ομόφωνα αποφάσισε:

 α) ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μεταξύ τους  αγώνα   υπέρ του Σωματείου   ΑΟ  ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ με τέρματα   ΤΡΙΑ (3)- ΜΗΔΕΝ(0)

β) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στο Σωματείο  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943  ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ    ΤΡΙΩΝ (3) ΒΑΘΜΩΝ από το βαθμολογικό πίνακα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας   της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου

γ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στο Σωματείο  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943  ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ του δικαιώματός του να αγωνίζεται στην έδρα του   για ΤΡΕΙΣ  (3)  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ  ΗΜΕΡΕΣ  ( εντός έδρας αγώνες ). Το οριζόμενο γήπεδο θα πρέπει να βρίσκεται στα γεωγραφικά  όρια της ΕΠΣ  Άρτας.

δ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στο Σωματείο  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943  ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ   ΕΚΑΤΟ (100) ΕΥΡΩ.

 

3)  Μετά την εξέταση του τρίτου θέματος, ήτοι  των Φ.Α., η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε:

 

α)  Επιβάλλει  ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ  (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΗΜΕΡΑΣ   στον ποδοσφαιριστή του Σωματείου    ΑΕ  ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ    Θ.  ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ     ΑΡ.Δ.Α.Ι.  1190556  (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 10 παρ. 1α΄iii ).

 

β) Παραπέμπει στην Επιτροπή  Διαιτησίας της ΕΠΣΑ   το   Διαιτητή    Α.  ΚΩΣΤΟΥΛΑ  για  σοβαρή  παράλειψη   στη σύνταξη  του   Φ.Α.