ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Έτσι αναλαμβάνει την Τσέλσι ο ΖιντάνΑυτοί είναι οι όροι του Ζινεντίν Ζιντάν προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.Ολυμπιακός: Θεραπεία ο ΣπανούληςΤο ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού έχει πέσει πάνω στον Βασίλη Σπανούλη, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση.Η κοπή πίτας των ακαδημιών της ΑΕ Καραϊσκάκης (photos)Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Champion’s Club – Kώστας Μαργώνης, στο Τρίγωνο Άρτας, η κοπή πίτας των ακαδημιών της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.Ποινή κάθειρξης 14,5 ετών σε οπαδό του ΠΑΟΚ για ρίψη δύο μολότοφΜε ποινή κάθειρξης 14,5 ετών καταδικάστηκε 29χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ για ρίψη δύο μολότοφ.Παπασταθόπουλος στην ΕΡΑσπορ: «Στην Ελλάδα θα γυρίσω μόνο για την ΑΕΚ»Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο διεθνής άσος της Άρσεναλ άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας στην εκπομπή «Έλληνες παντού» της ΕΡΑσπορ με τον Δημήτρη Mαλισιώβα.
  • Έτσι αναλαμβάνει την Τσέλσι ο ΖιντάνΑυτοί είναι οι όροι του Ζινεντίν Ζιντάν προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.
  • Ολυμπιακός: Θεραπεία ο ΣπανούληςΤο ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού έχει πέσει πάνω στον Βασίλη Σπανούλη, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση.
  • Η κοπή πίτας των ακαδημιών της ΑΕ Καραϊσκάκης (photos)Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Champion’s Club – Kώστας Μαργώνης, στο Τρίγωνο Άρτας, η κοπή πίτας των ακαδημιών της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.
  • Ποινή κάθειρξης 14,5 ετών σε οπαδό του ΠΑΟΚ για ρίψη δύο μολότοφΜε ποινή κάθειρξης 14,5 ετών καταδικάστηκε 29χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ για ρίψη δύο μολότοφ.
  • Παπασταθόπουλος στην ΕΡΑσπορ: «Στην Ελλάδα θα γυρίσω μόνο για την ΑΕΚ»Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο διεθνής άσος της Άρσεναλ άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας στην εκπομπή «Έλληνες παντού» της ΕΡΑσπορ με τον Δημήτρη Mαλισιώβα.
  • Εισιτήρια εντός έδρας αγώνα με ΗρόδοτοΗ ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στον εντός έδρας αγώνα της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΠΑΕ Ηρόδοτος ΠΑΣΑ έχει οριστείγενική είσοδος 10 ευρώ.
  • ΟΦΗ – Λαμία 1-3Τρομερή η Λαμία στο «Γεντί Κουλέ», διέλυσε 3-1 τον ΟΦΗ και έκανε βήμα παραμονής την ώρα που οι Κρητικοί… παραπαίουν – Το γκολ της χρονιάς ο Καραμάνος!
  • ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΡΤΑΣ 34-30 Κιλκίς και Πρωτέας αναμετρήθηκαν στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής για τον βόρειο όμιλο της Α2 Ανδρών.

 

 

 

 

 

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 25/1/2018

από vagelis kond
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 25/1/2018

Αποφάσεις πειθαρχικής επιτροπής.

Στην Άρτα  25  Ιανουαρίου  2018, ημέρα Πέμπτη   και ώρα 17.00 συνήλθε  στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Άρτας   επί της Περιφερειακής οδού η Πειθαρχική Επιτροπή της   Ε.Π.Σ. Άρτας    προκειμένου να συζητήσει τα κάτωθι θέματα:

1)      Διόρθωση επιβληθείσης ποινής σε Ποδοσφαιριστή

2)      Έγγραφη απολογία Σωματείων

3)      Εξέταση των Φ.Α. της   24ης Ιανουαρίου 2018    Α΄  Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Άρτας     περιόδου 2017-18.

         Παρέστησαν : 1) Θεόδωρος  Σαλαμούρας , 2) Πέτρος  Παπαδόπουλος και 3) Κωνσταντίνος Νικολάου. Διαπιστωθείσης απαρτίας, ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής.

 

1)      Κατά  την εξέταση του πρώτου θέματος, ήτοι της διόρθωσης επιβληθείσης ποινής σε Ποδοσφαιριστή, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε:  

Επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή του Σωματείου    ΗΡΟΔΟΤΟΣ   ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟΥ     Ε.  ΡΩΣΣΙΟ   ΑΡ.Δ.Α.Ι.  1313970, ο οποίος ήταν υπότροπος, ΣΥΝΟΛΙΚΑ :

ΠΟΙΝΗ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ  ΟΚΤΩ  (8)   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ   ΗΜΕΡΩΝ    και   ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ  ΠΟΙΝΗ   ΟΓΔΟΝΤΑ (80)    ΕΥΡΩ   (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 10 παρ. 1δ΄ ii, παρ. 4 α΄,β΄,γ΄, παρ. 2δ΄, ΑΠΟΦ. Δ.Σ.  ΕΠΣΑ  Αρ. Πρακτ. 40/21-11-2017 ).

 

2)      Μετά την εξέταση του δεύτερου θέματος,  ήτοι της  έγγραφης  απολογίας   των Σωματείων ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943 και ΑΟ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ    για τη διακοπή του μεταξύ τους αγώνα από το Διαιτητή του Αγώνα  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943- ΑΟ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ   της 21ης Ιανουαρίου 2018 του Πρωταθλήματος  της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας   περιόδου  2017-18, λόγω της ρίψης αντικειμένου   κατά του Βοηθού Διαιτητή από θεατές του αγώνα,  η Επιτροπή λαμβάνοντας  υπόψη τα άρθρα 5 , 13, 14, 15 παρ. 3ε΄και παρ. 6   του  ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ  ομόφωνα αποφάσισε:

 α) ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μεταξύ τους  αγώνα   υπέρ του Σωματείου   ΑΟ  ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΟΥ με τέρματα   ΤΡΙΑ (3)- ΜΗΔΕΝ(0)

β) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στο Σωματείο  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943  ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ    ΤΡΙΩΝ (3) ΒΑΘΜΩΝ από το βαθμολογικό πίνακα της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  ΕΠΣ  Άρτας   της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου

γ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στο Σωματείο  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943  ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ του δικαιώματός του να αγωνίζεται στην έδρα του   για ΤΡΕΙΣ  (3)  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ  ΗΜΕΡΕΣ  ( εντός έδρας αγώνες ). Το οριζόμενο γήπεδο θα πρέπει να βρίσκεται στα γεωγραφικά  όρια της ΕΠΣ  Άρτας.

δ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στο Σωματείο  ΠΑΣ  ΚΟΜΜΕΝΟΥ 1943  ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ   ΕΚΑΤΟ (100) ΕΥΡΩ.

 

3)  Μετά την εξέταση του τρίτου θέματος, ήτοι  των Φ.Α., η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε:

 

α)  Επιβάλλει  ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ  (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΗΜΕΡΑΣ   στον ποδοσφαιριστή του Σωματείου    ΑΕ  ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ    Θ.  ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ     ΑΡ.Δ.Α.Ι.  1190556  (ΠΕΙΘ. ΚΩΔ. ΕΠΟ ΑΡΘΡΟ 10 παρ. 1α΄iii ).

 

β) Παραπέμπει στην Επιτροπή  Διαιτησίας της ΕΠΣΑ   το   Διαιτητή    Α.  ΚΩΣΤΟΥΛΑ  για  σοβαρή  παράλειψη   στη σύνταξη  του   Φ.Α.