ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Απίστευτο: Δεν θα πιστέψετε τι πέταξαν οι οπαδοί στην Αστυνομία (video+photos)Άγρια επεισόδια στην Αργεντινή από τους οπαδούς της Νιούελς.Το μήνυμα των Μιλγουόκι Μπακς για την 25η Μαρτίου (photo)Ένα ακόμα μήνυμα προς τους Έλληνες έστειλαν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο!Σιόβας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, θέλουμε πρόκριση»Ο Δημήτρης Σιόβας υποστήριξε πως η Εθνική Ελλάδας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν αντίπαλο, στην προσπάθειά της για πρόκριση στο Euro 2020.Το πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικών της Γ΄ ΕθνικήςΑνεβαίνει το θερμόμετρο στην κορυφή, το πάνω χέρι ο Τηλυκράτης στην ουρά. Δείτε το πρόγραμμα των ομάδων του 3ου όμιλου για τις τελευταίες 3 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.Μπαρτσελόνα για Μανωλά!Οι εμφανίσεις του Κώστα Μανωλά έχουν αναγκάσει τα μεγαλύτερα clubs της Ευρώπης να εξετάζουν την απόκτησή του.
  • Απίστευτο: Δεν θα πιστέψετε τι πέταξαν οι οπαδοί στην Αστυνομία (video+photos)Άγρια επεισόδια στην Αργεντινή από τους οπαδούς της Νιούελς.
  • Το μήνυμα των Μιλγουόκι Μπακς για την 25η Μαρτίου (photo)Ένα ακόμα μήνυμα προς τους Έλληνες έστειλαν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο!
  • Σιόβας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, θέλουμε πρόκριση»Ο Δημήτρης Σιόβας υποστήριξε πως η Εθνική Ελλάδας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν αντίπαλο, στην προσπάθειά της για πρόκριση στο Euro 2020.
  • Το πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικών της Γ΄ ΕθνικήςΑνεβαίνει το θερμόμετρο στην κορυφή, το πάνω χέρι ο Τηλυκράτης στην ουρά. Δείτε το πρόγραμμα των ομάδων του 3ου όμιλου για τις τελευταίες 3 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
  • Μπαρτσελόνα για Μανωλά!Οι εμφανίσεις του Κώστα Μανωλά έχουν αναγκάσει τα μεγαλύτερα clubs της Ευρώπης να εξετάζουν την απόκτησή του.
  • Μακεδονικός Φούφα-Θρίαμβος Σερβιανών 1-1 (video)Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση στην Πτολεμαΐδα.
  • Απίθανο γκολ από νεαρό της Παναχαϊκής (video)Δείτε το απίστευτο τέρμα που σημείωσε ο Άκης Τσεκούρας της Παναχαϊκής.
  • «Μπορούμε να κερδίσουμε από τον Αήττητο τους βαθμούς που χάσαμε στο γήπεδο»Η μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που θα οδηγήσει στο μπαράζ ανόδου για τη Super League έχει ανάψει για τα καλά στη Football League.

 

 

 

 

 

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 10/12/2018

από vagelis kond
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 10/12/2018

Αποφάσεις πειθαρχικής επιτροπής.

Στην Άρτα, 10-12-2018 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 20:00 συνήλθε στα γραφεία της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ επί της Περιφερειακής Οδού,  τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής για να συζητήσουν τα κάτωθι θέματα :

1ον  Απολογίες εκπροσώπων ποδοσφαιρικών σωματείων.

2ον Εξέταση των Φ.Α. 08κ09-12-2018 της Α’ &  Β’  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ περιόδου 2018-2019.

Παρέστησαν 1)ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2) ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3) ΛΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Διαπιστωθείσης απαρτίας ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της επιτροπής 

 Η Πειθαρχική Επιτροπή μετά την εξέταση του πρώτου θέματος ομόφωνα αποφάσισε :

α) Επιβάλλει στον γυμναστή του σωματείου ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ

κ. ΗΛΙΑ ΡΟΥΣΣΑ, την ποινή της επίπληξης.

β) Μετά την παρουσία του προέδρου του σωματείου ΑΟ ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ κ ΚΑΚΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ η επιτροπή επιβάλλει την ποινή τριάντα ημερολογιακών (30) ημερών απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και τους αγωνιστικούς χώρους (αρχή ποινής 12/12/2018) και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (πειθ. κωδ. ΕΠΟ  άρθρο 5 κ 11).

γ) Μετά την ακρόαση των εκπροσώπων των σωματείων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΒΑΤΟΥ και ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ, αποφάσισε την απαλλαγή των ανωτέρω σωματείων από κάθε ποινή.

Η Πειθαρχική Επιτροπή μετά την εξέταση του δεύτερου θέματος ομόφωνα αποφάσισε:

α) Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών ημερών (4) στον ποδοσφαιριστή του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΒΑΤΟΥ κ. ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ Θ. αριθ. Δελτίου 1010868  (πειθ.κωδ. άρθρο 10 παρ.δ ΙΙ).

β) Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ημέρας (1) στον ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΣ ΡΑΚΟΥΝ κ. ΜΑΝΔΑΛΟ Π. αριθ. Δελτίου 1449763  (πειθ.κωδ. άρθρο 10 παρ.α Ι )

γ) Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ημέρας (1) στον ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΑΣ ΚΟΜΜΕΝΟ 1943 κ. ΠΑΥΛΟ Σ. αριθ. Δελτίου 1307435  (πειθ.κωδ. άρθρο 10 παρ. α ΙΙΙ)

δ) Καλεί σε απολογία τον εκπρόσωπο του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΒΑΤΟΥ κ ΚΑΛΥΒΑ Γ.  την ΔΕΥΤΕΡΑ 17/12/2018 και ώρα 19:30 στα γραφεία της ΕΠΣ Άρτας.