ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Πρόσκληση στην ετήσια Γενική Συνέλευση από τον Σκουφά ΚομποτίουTo Δ.Σ. του «Α.Ο. ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ ΣΚΟΥΦΑΣ» προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του, να παρευρεθούν στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στο Δημαρχείο Κομποτίου, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:30.ΑΕ Μεσολογγίου: Βγάζει νέα διοίκησηΠαρουσία αρκετών φιλών της ΑΕΜ σε σχέση με άλλες φορές, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου το απόγευμα η προγραμματισμένη Εκλογική Γενική Συνέλευση της ομάδας του Μεσολογγίου.ΠΑΣ Πρέβεζα: Κράτησε στον «άσο» τον ΚαραπιπέρηΤο Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 28χρονο πορτιέρο, Στέφανο Καραπιπέρη.Πρώτες μεταγραφές ΛεβαδειακούΟι Βαγγέλης Μάντζιος, Αντώνης Κοκκαλάς, Πέτρος Ορφανίδης ανακοινώθηκαν από τον Λεβαδειακό.ΠΑΟΚ: Αυτούς «κόβει» ο ΦερέιραΟ Άμπελ Φερέιρα έχει πάρει τις αποφάσεις του για το ρόστερ του ΠΑΟΚ.
  • Πρόσκληση στην ετήσια Γενική Συνέλευση από τον Σκουφά ΚομποτίουTo Δ.Σ. του «Α.Ο. ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ ΣΚΟΥΦΑΣ» προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του, να παρευρεθούν στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στο Δημαρχείο Κομποτίου, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:30.
  • ΑΕ Μεσολογγίου: Βγάζει νέα διοίκησηΠαρουσία αρκετών φιλών της ΑΕΜ σε σχέση με άλλες φορές, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου το απόγευμα η προγραμματισμένη Εκλογική Γενική Συνέλευση της ομάδας του Μεσολογγίου.
  • ΠΑΣ Πρέβεζα: Κράτησε στον «άσο» τον ΚαραπιπέρηΤο Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 28χρονο πορτιέρο, Στέφανο Καραπιπέρη.
  • Πρώτες μεταγραφές ΛεβαδειακούΟι Βαγγέλης Μάντζιος, Αντώνης Κοκκαλάς, Πέτρος Ορφανίδης ανακοινώθηκαν από τον Λεβαδειακό.
  • ΠΑΟΚ: Αυτούς «κόβει» ο ΦερέιραΟ Άμπελ Φερέιρα έχει πάρει τις αποφάσεις του για το ρόστερ του ΠΑΟΚ.
  • Ολυμπιακός: Σενάριο για Άρσεναλ και ΣισέΗ Άρσεναλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Παπέ Σισέ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.
  • Ανανέωσαν τα αδέρφια Κωνσταντίνου στον ΘεσπρωτόΤα αδέρφια Κωνσταντίνου συμφώνησαν με την Διοικούσα Επιτροπή του ΑΣ Θεσπρωτός ώστε να συνεχίσουν να φορούν τα κιτρινόμαυρα και την περίοδο 2019-20.
  • ΑΕΚ – Μακάμπι Νετάνια 1-1Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μακάμπι Νετάνια στο προτελευταίο φιλικό της στην Πολωνία.

 

 

 

 

 

 

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 10/12/2018

από vagelis kond
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 10/12/2018

Αποφάσεις πειθαρχικής επιτροπής.

Στην Άρτα, 10-12-2018 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 20:00 συνήλθε στα γραφεία της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ επί της Περιφερειακής Οδού,  τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής για να συζητήσουν τα κάτωθι θέματα :

1ον  Απολογίες εκπροσώπων ποδοσφαιρικών σωματείων.

2ον Εξέταση των Φ.Α. 08κ09-12-2018 της Α’ &  Β’  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ περιόδου 2018-2019.

Παρέστησαν 1)ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2) ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3) ΛΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Διαπιστωθείσης απαρτίας ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της επιτροπής 

 Η Πειθαρχική Επιτροπή μετά την εξέταση του πρώτου θέματος ομόφωνα αποφάσισε :

α) Επιβάλλει στον γυμναστή του σωματείου ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ

κ. ΗΛΙΑ ΡΟΥΣΣΑ, την ποινή της επίπληξης.

β) Μετά την παρουσία του προέδρου του σωματείου ΑΟ ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ κ ΚΑΚΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ η επιτροπή επιβάλλει την ποινή τριάντα ημερολογιακών (30) ημερών απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και τους αγωνιστικούς χώρους (αρχή ποινής 12/12/2018) και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (πειθ. κωδ. ΕΠΟ  άρθρο 5 κ 11).

γ) Μετά την ακρόαση των εκπροσώπων των σωματείων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΒΑΤΟΥ και ΑΕ ΚΑΜΠΗΣ, αποφάσισε την απαλλαγή των ανωτέρω σωματείων από κάθε ποινή.

Η Πειθαρχική Επιτροπή μετά την εξέταση του δεύτερου θέματος ομόφωνα αποφάσισε:

α) Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών ημερών (4) στον ποδοσφαιριστή του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΒΑΤΟΥ κ. ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ Θ. αριθ. Δελτίου 1010868  (πειθ.κωδ. άρθρο 10 παρ.δ ΙΙ).

β) Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ημέρας (1) στον ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΣ ΡΑΚΟΥΝ κ. ΜΑΝΔΑΛΟ Π. αριθ. Δελτίου 1449763  (πειθ.κωδ. άρθρο 10 παρ.α Ι )

γ) Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ημέρας (1) στον ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΑΣ ΚΟΜΜΕΝΟ 1943 κ. ΠΑΥΛΟ Σ. αριθ. Δελτίου 1307435  (πειθ.κωδ. άρθρο 10 παρ. α ΙΙΙ)

δ) Καλεί σε απολογία τον εκπρόσωπο του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΒΑΤΟΥ κ ΚΑΛΥΒΑ Γ.  την ΔΕΥΤΕΡΑ 17/12/2018 και ώρα 19:30 στα γραφεία της ΕΠΣ Άρτας.