ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Assassin’s Creed Odyssey με Έλληνες ηθοποιούςΗ ελληνικότητα, στο επίκεντρο του πρώτου 3D παιχνιδιού με θέμα τον Πελοποννησιακό πόλεμο. Ποιοι Έλληνες ηθοποιοί έχουν δανείσει την φωνή της στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Alexios και Kassandra.Με Σαβέφσκι οι ακαδημίες της ΠαναχαϊκήςΟ Τόνι Σαβέφσκι αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες της Παναχαϊκής.ΑΕΚ: Κοντά σε Πόνσε, εξετάζει ΠόουλσενΗ ΑΕΚ φουλάρει τις τελευταίες ώρες για το μεταγραφικό της σχεδιασμό και αναμένονται εξελίξεις.Μαρινάκης: «Όποιος δεν πονάει τη φανέλα δεν έχει θέση στον Ολυμπιακό»Για τις αλλαγές που ήδη γίνονται στον Ολυμπιακό σε επίπεδο νοοτροπίας παίκτων αλλά και τις μεταγραφές που αναμένονται αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο συνέδριο συνδέσμων της «Θύρας 7».Στις 23/9 η σέντρα της Γ’ ΕθνικήςΟρίστηκε από την ΕΠΟ η έναρξη του πρωταθλήματος της τρίτης Κατηγορίας, για την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.
  • Assassin’s Creed Odyssey με Έλληνες ηθοποιούςΗ ελληνικότητα, στο επίκεντρο του πρώτου 3D παιχνιδιού με θέμα τον Πελοποννησιακό πόλεμο. Ποιοι Έλληνες ηθοποιοί έχουν δανείσει την φωνή της στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Alexios και Kassandra.
  • Με Σαβέφσκι οι ακαδημίες της ΠαναχαϊκήςΟ Τόνι Σαβέφσκι αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες της Παναχαϊκής.
  • ΑΕΚ: Κοντά σε Πόνσε, εξετάζει ΠόουλσενΗ ΑΕΚ φουλάρει τις τελευταίες ώρες για το μεταγραφικό της σχεδιασμό και αναμένονται εξελίξεις.
  • Μαρινάκης: «Όποιος δεν πονάει τη φανέλα δεν έχει θέση στον Ολυμπιακό»Για τις αλλαγές που ήδη γίνονται στον Ολυμπιακό σε επίπεδο νοοτροπίας παίκτων αλλά και τις μεταγραφές που αναμένονται αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο συνέδριο συνδέσμων της «Θύρας 7».
  • Στις 23/9 η σέντρα της Γ’ ΕθνικήςΟρίστηκε από την ΕΠΟ η έναρξη του πρωταθλήματος της τρίτης Κατηγορίας, για την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.
  • ΠΑΣ και Κόντε παίρνουν τις μεγάλες αποφάσειςΌλα δείχνουν ότι αντί για την Τούμπα, ο Πέδρο Κόντε οδεύει για Σαουδική Αραβία.
  • Προτεραιότητα οι ανανεώσειςΤην προσεχή εβδομάδα ο Καραϊσκάκης Άρτας θα κληθεί να οριστικοποιήσει την παραμονή ποδοσφαιριστών που είναι στο πλάνο της νέας σεζόν.
  • Στο Κύπελλο Ελλάδος οι Κυπελλούχοι ΕΠΣ, καταργείται το Κύπελλο ΕρασιτεχνώνΜε τη συμμετοχή των 53 Κυπελλούχων των ΕΠΣ θα διεξαχθεί το Κύπελλο Ελλάδος για τη σεζόν 2018-19.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Άρτας

από vagelis kond
Ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Άρτας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Άρτας, με αφορμή την απαράδεκτη επίθεση μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣ Άρτας στον διαιτητή της αναμέτρησης Αγίου Σπυρίδωνα - Νίκη Καλαμιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Δ.Π. Άρτας: 

"Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να εκδώσουμε ανακοίνωση για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα 10/3/2018 κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα "ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ-ΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΙΑΣ", ΟΧΙ από ομάδα ή φιλάθλους αλλά από μέος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Άρτας κ. ΠΟΥΛΙΑΝΟ Σπυρίδωνα, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά με υβριστικές λέξεις και απειλές στον διαιτητή του αγώνα ΦΑΝΤΗ Π. Το φαινόμενο τούτο είναι συνέχεια των ενεργειών της Ε.Π.Σ. Άρτας από την πρώτη εκλογή της, θέλοντας να ελέγχει το χώρο της Διαιτησίας (κλείνοντας τον Σ.Δ.Π. Άρτας) και αναγκάζοντας τους διαιτητές να σταγάζονται στα οικήματά της, συνηγορώντας σε αυτό κάποιων παλιών Διαιτητών οι οποίοι βλέπουν τώρα τα κατορθώματά τους.

- Συγχαίρουμε και στηρίζουμε τον Διαιτητή ΦΑΝΤΗ Π. και τα μέλη της Ε.Δ.  ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ Ι. και ΦΩΤΙΑΔΗ Σ. που σήκωσαν έστω και αργά το ανάστημά τους. Ο Σ.Δ.Π. Άρτας είναι δίπλα τους.

- Ποια η θέση του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Άρτας για την ενέργεια του μέλους της που προάγει τη βία στα γήπεδα;

- Επικρίνει την ενέργεια του Προέδρου της Ε.Δ. κ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ Γ. που ζήτησε την παραίτηση της Ε.Δ.;
"

                                    Για το Δ.Σ.

       -Ο-                                                                  -Ο-
  Πρόεδρος                                                   Γ. Γραμματέας
ΕΥΤΑΞΙΑΣ Σωτήριος                       ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ Αγγελάκης

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ  12/3/2018
Επόμενο άρθρο
ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ 12/3/2018