Χάποελ Ιερουσαλήμ-ΑΕΚ 70-83 Η «Ένωση» άντεξε στις αντεπιθέσεις της Χάποελ κι έφυγε με ένα παλικαρίσιο διπλό (83-70) από την Ιερουσαλήμ.Οπαδός της Γουλβς πήγε στο Νιούκαστλ με Ryanair μέσω Ισπανίας γιατί ήταν φθηνότερο από το τρένο!Το εισιτήριο με τρένο από το Γουλβερχάμπτον στο Νιούκαστλ του φάνηκε ακριβό. Έτσι, ταξίδεψε για την πόλη της βορειοανατολικής Αγγλίας μέσω Ισπανίας, με Ryanair! Η φοβερή κίνηση του οπαδού της Γουλβς.Καλόγριες ξάφριζαν πάνω από 500.000 δολάρια από σχολείο για να πηγαίνουν στα καζίνο του Λας ΒέγκαςΑν και καλόγριες, το «ου κλέψεις» μάλλον δεν το είχαν ακούσει ποτέ τους.Ξέσπασμα Μαρτίνς στα αποδυτήρια, «βλέπει» πόλεμο της διαιτησίας στον ΟλυμπιακόΟ Πέδρο Μαρτίνς ξέσπασε στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Ξάνθη και φώναζε για τη διαιτησία.Προμηθέας-Οστάνδη 84-88Ο Τόνι Μέιερ ήταν εκπληκτικός αλλά ο Προμηθέας Πατρών γνώρισε την ήττα με 88-84 από την Οστάνδη εντός έδρας.
  • Χάποελ Ιερουσαλήμ-ΑΕΚ 70-83 Η «Ένωση» άντεξε στις αντεπιθέσεις της Χάποελ κι έφυγε με ένα παλικαρίσιο διπλό (83-70) από την Ιερουσαλήμ.
  • Οπαδός της Γουλβς πήγε στο Νιούκαστλ με Ryanair μέσω Ισπανίας γιατί ήταν φθηνότερο από το τρένο!Το εισιτήριο με τρένο από το Γουλβερχάμπτον στο Νιούκαστλ του φάνηκε ακριβό. Έτσι, ταξίδεψε για την πόλη της βορειοανατολικής Αγγλίας μέσω Ισπανίας, με Ryanair! Η φοβερή κίνηση του οπαδού της Γουλβς.
  • Καλόγριες ξάφριζαν πάνω από 500.000 δολάρια από σχολείο για να πηγαίνουν στα καζίνο του Λας ΒέγκαςΑν και καλόγριες, το «ου κλέψεις» μάλλον δεν το είχαν ακούσει ποτέ τους.
  • Ξέσπασμα Μαρτίνς στα αποδυτήρια, «βλέπει» πόλεμο της διαιτησίας στον ΟλυμπιακόΟ Πέδρο Μαρτίνς ξέσπασε στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Ξάνθη και φώναζε για τη διαιτησία.
  • Προμηθέας-Οστάνδη 84-88Ο Τόνι Μέιερ ήταν εκπληκτικός αλλά ο Προμηθέας Πατρών γνώρισε την ήττα με 88-84 από την Οστάνδη εντός έδρας.
  • Πρόστιμα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛΜοίρασε πρόστιμα η πειθαρχική της Super League.
  • Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελπίδων στα προκριματικά του Euro U21 2021Γνώριμες ομάδες στον δρόμο της Ελλάδας.
  • Μπαρτσελόνα: Βαριά «καμπάνα» σε Ντεμπελέ!Ο Γάλλος καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, μετά το νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Άρτας

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Άρτας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Άρτας, με αφορμή την απαράδεκτη επίθεση μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣ Άρτας στον διαιτητή της αναμέτρησης Αγίου Σπυρίδωνα - Νίκη Καλαμιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Δ.Π. Άρτας:

"Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να εκδώσουμε ανακοίνωση για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα 10/3/2018 κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα "ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ-ΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΙΑΣ", ΟΧΙ από ομάδα ή φιλάθλους αλλά από μέος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Άρτας κ. ΠΟΥΛΙΑΝΟ Σπυρίδωνα, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά με υβριστικές λέξεις και απειλές στον διαιτητή του αγώνα ΦΑΝΤΗ Π. Το φαινόμενο τούτο είναι συνέχεια των ενεργειών της Ε.Π.Σ. Άρτας από την πρώτη εκλογή της, θέλοντας να ελέγχει το χώρο της Διαιτησίας (κλείνοντας τον Σ.Δ.Π. Άρτας) και αναγκάζοντας τους διαιτητές να σταγάζονται στα οικήματά της, συνηγορώντας σε αυτό κάποιων παλιών Διαιτητών οι οποίοι βλέπουν τώρα τα κατορθώματά τους.

- Συγχαίρουμε και στηρίζουμε τον Διαιτητή ΦΑΝΤΗ Π. και τα μέλη της Ε.Δ.  ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ Ι. και ΦΩΤΙΑΔΗ Σ. που σήκωσαν έστω και αργά το ανάστημά τους. Ο Σ.Δ.Π. Άρτας είναι δίπλα τους.

- Ποια η θέση του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Άρτας για την ενέργεια του μέλους της που προάγει τη βία στα γήπεδα;

- Επικρίνει την ενέργεια του Προέδρου της Ε.Δ. κ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ Γ. που ζήτησε την παραίτηση της Ε.Δ.;
"

Για το Δ.Σ.