Κύπελλο: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικήςΗ ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.Συζητάει το θέμα των τηλεοπτικών στο συμβούλιο της Παρασκευής (21/9) η Football LeagueΗ Football League με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα συνεδριάσει την Παρασκευή (21/9). «Καυτό» θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την αγωνιστική περίοδο 2018/19.ΠΑΟΚ: Χωρίς Αζάρ και Νταβίντ Λουίζ η ΤσέλσιΤην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανακοίνωσε ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι.ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ...Θα είναι εξόχως ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις που θ’ ακολουθήσουν, σε ότι αφορά τον Δήμο Πρέβεζας, με την ενεργό και ηγετική συμμετοχή του Βασίλη Ιωάννου...Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, φαβορί η Τσέλσι»Μεγάλο είναι το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για το ματς με την Τσέλσι, η οποία είναι το φαβορί, όπως τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
  • Κύπελλο: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικήςΗ ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.
  • Συζητάει το θέμα των τηλεοπτικών στο συμβούλιο της Παρασκευής (21/9) η Football LeagueΗ Football League με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα συνεδριάσει την Παρασκευή (21/9). «Καυτό» θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την αγωνιστική περίοδο 2018/19.
  • ΠΑΟΚ: Χωρίς Αζάρ και Νταβίντ Λουίζ η ΤσέλσιΤην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανακοίνωσε ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι.
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ...Θα είναι εξόχως ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις που θ’ ακολουθήσουν, σε ότι αφορά τον Δήμο Πρέβεζας, με την ενεργό και ηγετική συμμετοχή του Βασίλη Ιωάννου...
  • Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, φαβορί η Τσέλσι»Μεγάλο είναι το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για το ματς με την Τσέλσι, η οποία είναι το φαβορί, όπως τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
  • Μαρτίνς: «Βήμα-βήμα όπως η Ελλάδα το 2004»Απέφυγε τα μεγάλα λόγια ο Πέδρο Μαρτίνς που θέλει τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει βήμα-βήμα και να χτίσει κάτι καλό στη φετινή ευρωπαϊκή του περιπέτεια.
  • Άγιαξ-ΑΕΚ 3-0Επιστροφή στο Champions League με βαριά ήττα 3-0 από τον Άγιαξ για την ΑΕΚ - Καλύτεροι και πιο ποιοτικοί οι Ολλανδοί, φάνηκαν οι απουσίες Μπακασέτα, Λιβάγια - Το πάλεψε η Ένωση αλλά κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο
  • «Ο Βασιλειάδης είναι ο μοναδικός που έχει βοηθήσει τη Football League»Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, όπου και τοποθετήθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τη «μικρή» λίγκα.

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Άρτας

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Άρτας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Άρτας, με αφορμή την απαράδεκτη επίθεση μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣ Άρτας στον διαιτητή της αναμέτρησης Αγίου Σπυρίδωνα - Νίκη Καλαμιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Δ.Π. Άρτας:

"Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να εκδώσουμε ανακοίνωση για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα 10/3/2018 κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα "ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ-ΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΙΑΣ", ΟΧΙ από ομάδα ή φιλάθλους αλλά από μέος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Άρτας κ. ΠΟΥΛΙΑΝΟ Σπυρίδωνα, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά με υβριστικές λέξεις και απειλές στον διαιτητή του αγώνα ΦΑΝΤΗ Π. Το φαινόμενο τούτο είναι συνέχεια των ενεργειών της Ε.Π.Σ. Άρτας από την πρώτη εκλογή της, θέλοντας να ελέγχει το χώρο της Διαιτησίας (κλείνοντας τον Σ.Δ.Π. Άρτας) και αναγκάζοντας τους διαιτητές να σταγάζονται στα οικήματά της, συνηγορώντας σε αυτό κάποιων παλιών Διαιτητών οι οποίοι βλέπουν τώρα τα κατορθώματά τους.

- Συγχαίρουμε και στηρίζουμε τον Διαιτητή ΦΑΝΤΗ Π. και τα μέλη της Ε.Δ.  ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ Ι. και ΦΩΤΙΑΔΗ Σ. που σήκωσαν έστω και αργά το ανάστημά τους. Ο Σ.Δ.Π. Άρτας είναι δίπλα τους.

- Ποια η θέση του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Άρτας για την ενέργεια του μέλους της που προάγει τη βία στα γήπεδα;

- Επικρίνει την ενέργεια του Προέδρου της Ε.Δ. κ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ Γ. που ζήτησε την παραίτηση της Ε.Δ.;
"

Για το Δ.Σ.