FOOTBALL LEAGUE

«Ζητάμε μια μεγάλη συγνώμη…»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Δόξας Δράμας, Στάικου Βεργέτη, αλλά και του ποδοσφαιριστή των “μαυραετών”, Σταύρου Πεταυράκη:

Στάικος Βεργέτης: «Σήμερα παρά το γεγονός ότι πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή, σκοράραμε και δημιουργήσαμε τρεις φάσεις, χωρίς όμως την καλή τελική που θα μας έδινε ένα ακόμη γκολ και ένα σημαντικό προβάδισμα. Το αριθμητικό μειονέκτημα του αντιπάλου του έκανε καλό, τον συσπείρωσε πάρα πολύ αμυντικά.

Προσπαθήσαμε με σουτ από τον άξονα αλλά και με πλαγιοκοπήσεις, φορτώνοντας τις πλευρές, να βγάλουμε φάσεις και να διευρύνουμε το αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως όχι μόνο δεν τα καταφέραμε αλλά δεχθήκαμε και μεταβάσεις όπου ο αντίπαλος κατάφερε να σκοράρει και χάσαμε το παιχνίδι.

Είναι μια ήττα που μας πονάει πολύ και μας στεναχωρεί, όπως στεναχωρεί και τον κόσμο μας και του ζητάμε μια μεγάλη συγνώμη για αυτό.

Όμως ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει δύο πράγματα. Πρώτον ότι η ομάδα είναι οικογένεια, έχει υγεία , τα παιδιά όλα δουλεύουν σωστά και είναι διαθέσιμα να δώσουν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και το κάνουν.

Το δεύτερο που θέλω να πω είναι να υπάρχει μεγαλύτερη στήριξη σε αυτά τα παιδιά. Έχουμε μια ηλικιακή ανανέωση, έχουμε νεαρά παιδιά που προσπαθούν πολύ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Δουλεύουν πάρα πολύ σωστά καθημερινά και θα πρέπει στις δύσκολες στιγμές να στηρίζουν πιο πολύ αυτά τα παιδιά.

Νιώθουμε πάρα πολύ μεγάλη θλίψη που δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας. Μας πονάει, μας προβληματίζει πάρα πολύ και μας στεναχωρεί.

Οι φίλαθλοι στηρίζουν πάντα την ομάδα ακόμη και στα εκτός έδρας παιχνίδια και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Απλά στις δύσκολες στιγμές, στην δύσκολη κατάσταση, θέλουμε να δίνουν πιο πολύ ώθηση στα παιδιά. Αυτό το ζήτησα από την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό λέω μόνο. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, κατέβαλαν προσπάθεια μέχρι το τέλος. Ο Κρητικός θα κάνει μαγνητική, φαίνεται να έχει μια σύσπαση και όχι κάτι το σοβαρό».

Σταύρος Πεταυράκης: «Γκρεμίσαμε ένα σπίτι που φτιάχναμε εδώ και ένα μήνα. Ντρέπομαι για αυτή την ήττα. σήμερα όπως γνωρίζουν όλοι το να χτίσεις είναι το δύσκολο. Κάναμε μια προσπάθεια τώρα τέσσερα, πέντε παιχνίδια αήττητοι και ξαφνικά τώρα, σε μια βδομάδα, χαλάσαμε ότι πήγαμε να φτιάξουμε.

Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, όπως γνωρίζουμε οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα θα φανούν. Στα εύκολα είμαστε όλοι κύριοι, πρώτοι.

Θέλω να πιστεύω ότι θα σηκώσουμε κεφάλι και εγώ και τα παιδιά και ο προπονητής, ώστε να ξανακάνουμε κάτι σωστό σε αυτή την ομάδα. Να ανέβουμε βαθμολογικά, να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας και εμάς και του κόσμου.

Κακώς επαναπαυθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε το σκορ υπέρ μας. Δεν ξέρω τι έγινε, ίσως μας βγήκε και η κούραση, καθώς είχαμε κάνει τρία παιχνίδια συνεχόμενα σε γήπεδα βούρκους, γιατί αυτή είναι η Β’ Εθνική, δεν υπάρχει προκοπή σε αυτό το ποδόσφαιρο αυτής της κατηγορίας, είναι ότι χειρότερο.

Ας ελπίσουμε να σηκώσουμε κεφάλι και να κάνουμε περήφανους αυτούς που μας επέλεξαν να είμαστε εδώ, γιατί μερικά παιδιά παρακαλάνε να είναι σε κάτι τέτοιες ομάδες. Είναι υγιέστατα σωματεία, πληρωνόμαστε πρώτη του μήνα, σπίτια μας, τα φαγητά μας, που δεν γίνεται πουθενά αυτό, ακόμη στην Α’ Εθνική».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τελευταία Νέα

To Top