Χάποελ Ιερουσαλήμ-ΑΕΚ 70-83 Η «Ένωση» άντεξε στις αντεπιθέσεις της Χάποελ κι έφυγε με ένα παλικαρίσιο διπλό (83-70) από την Ιερουσαλήμ.Οπαδός της Γουλβς πήγε στο Νιούκαστλ με Ryanair μέσω Ισπανίας γιατί ήταν φθηνότερο από το τρένο!Το εισιτήριο με τρένο από το Γουλβερχάμπτον στο Νιούκαστλ του φάνηκε ακριβό. Έτσι, ταξίδεψε για την πόλη της βορειοανατολικής Αγγλίας μέσω Ισπανίας, με Ryanair! Η φοβερή κίνηση του οπαδού της Γουλβς.Καλόγριες ξάφριζαν πάνω από 500.000 δολάρια από σχολείο για να πηγαίνουν στα καζίνο του Λας ΒέγκαςΑν και καλόγριες, το «ου κλέψεις» μάλλον δεν το είχαν ακούσει ποτέ τους.Ξέσπασμα Μαρτίνς στα αποδυτήρια, «βλέπει» πόλεμο της διαιτησίας στον ΟλυμπιακόΟ Πέδρο Μαρτίνς ξέσπασε στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Ξάνθη και φώναζε για τη διαιτησία.Προμηθέας-Οστάνδη 84-88Ο Τόνι Μέιερ ήταν εκπληκτικός αλλά ο Προμηθέας Πατρών γνώρισε την ήττα με 88-84 από την Οστάνδη εντός έδρας.
  • Χάποελ Ιερουσαλήμ-ΑΕΚ 70-83 Η «Ένωση» άντεξε στις αντεπιθέσεις της Χάποελ κι έφυγε με ένα παλικαρίσιο διπλό (83-70) από την Ιερουσαλήμ.
  • Οπαδός της Γουλβς πήγε στο Νιούκαστλ με Ryanair μέσω Ισπανίας γιατί ήταν φθηνότερο από το τρένο!Το εισιτήριο με τρένο από το Γουλβερχάμπτον στο Νιούκαστλ του φάνηκε ακριβό. Έτσι, ταξίδεψε για την πόλη της βορειοανατολικής Αγγλίας μέσω Ισπανίας, με Ryanair! Η φοβερή κίνηση του οπαδού της Γουλβς.
  • Καλόγριες ξάφριζαν πάνω από 500.000 δολάρια από σχολείο για να πηγαίνουν στα καζίνο του Λας ΒέγκαςΑν και καλόγριες, το «ου κλέψεις» μάλλον δεν το είχαν ακούσει ποτέ τους.
  • Ξέσπασμα Μαρτίνς στα αποδυτήρια, «βλέπει» πόλεμο της διαιτησίας στον ΟλυμπιακόΟ Πέδρο Μαρτίνς ξέσπασε στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Ξάνθη και φώναζε για τη διαιτησία.
  • Προμηθέας-Οστάνδη 84-88Ο Τόνι Μέιερ ήταν εκπληκτικός αλλά ο Προμηθέας Πατρών γνώρισε την ήττα με 88-84 από την Οστάνδη εντός έδρας.
  • Πρόστιμα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛΜοίρασε πρόστιμα η πειθαρχική της Super League.
  • Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελπίδων στα προκριματικά του Euro U21 2021Γνώριμες ομάδες στον δρόμο της Ελλάδας.
  • Μπαρτσελόνα: Βαριά «καμπάνα» σε Ντεμπελέ!Ο Γάλλος καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, μετά το νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης για τον Δημήτρη Μαχαίρα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης για τον Δημήτρη Μαχαίρα

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας εξέδωσε πριν λίγο την παρακάτω ανακοίνωση για τον ποδοσφαιριστή του συλλόγου Δημήτρη Μαχαίρα.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας σας ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, Δημήτριος Μαχαίρας, ανήκει στο ρόστερ της ομάδας έως και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και δεν παραχωρείται.