Ελλάδα-Βοσνία 2-1Η Ελλάδα θύμισε κάτι από τα παλιά και πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Βοσνία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020.Έναρξη πειθαρχικής έρευνας ανακοίνωσε η UEFA για Τουρκία και ΒουλγαρίαΗ ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε ότι ξεκινάει πειθαρχική έρευνα για να δει τι ποινές μπορούν να προκύψουν για τον στρατιωτική χαιρετισμό των Τούρκων διεθνών και το ρατσιστικό παραλήρημα στον αγώνα Βουλγαρίας – Αγγλίας. Ελλάδα – Βοσνία: Η ενδεκάδα της ΕθνικήςΕλλάδα – Βοσνία: Αλλαγές ετοιμάζει και πάλι ο Ολλανδός τεχνικός του ομοσπονδιακού συγκροτήματος με μεγάλες εκπλήξεις στην άμυνα.Συνεδριάζει η Super League 2, τοπίο στην ομίχλη η έναρξη του πρωταθλήματοςΣτoν ορισμό έκτακτου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε η Superleague 2 για την προσεχή Πέμπτη (17/10) προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση στις ομάδες για την πρόοδο που υπάρχει στο θέμα των τηλεοπτικών.Πανό και συνθήματα κατά των Τούρκων σε διεθνή αγώνα στην ΚρήτηΕπεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Τουρκία για το Socca World Cup που διεξάγεται στο Ρέθυμνο, καθώς Έλληνες φίλαθλοι σήκωσαν πανό κατά της Τουρκίας και φώναξαν συνθήματα κατά της χώρας και του Ερντογάν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί.
  • Ελλάδα-Βοσνία 2-1Η Ελλάδα θύμισε κάτι από τα παλιά και πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Βοσνία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020.
  • Έναρξη πειθαρχικής έρευνας ανακοίνωσε η UEFA για Τουρκία και ΒουλγαρίαΗ ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε ότι ξεκινάει πειθαρχική έρευνα για να δει τι ποινές μπορούν να προκύψουν για τον στρατιωτική χαιρετισμό των Τούρκων διεθνών και το ρατσιστικό παραλήρημα στον αγώνα Βουλγαρίας – Αγγλίας.
  •  Ελλάδα – Βοσνία: Η ενδεκάδα της ΕθνικήςΕλλάδα – Βοσνία: Αλλαγές ετοιμάζει και πάλι ο Ολλανδός τεχνικός του ομοσπονδιακού συγκροτήματος με μεγάλες εκπλήξεις στην άμυνα.
  • Συνεδριάζει η Super League 2, τοπίο στην ομίχλη η έναρξη του πρωταθλήματοςΣτoν ορισμό έκτακτου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε η Superleague 2 για την προσεχή Πέμπτη (17/10) προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση στις ομάδες για την πρόοδο που υπάρχει στο θέμα των τηλεοπτικών.
  • Πανό και συνθήματα κατά των Τούρκων σε διεθνή αγώνα στην ΚρήτηΕπεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Τουρκία για το Socca World Cup που διεξάγεται στο Ρέθυμνο, καθώς Έλληνες φίλαθλοι σήκωσαν πανό κατά της Τουρκίας και φώναξαν συνθήματα κατά της χώρας και του Ερντογάν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί.
  • Formula 1: Θρίαμβος Μπότας στην Ιαπωνία - Πρωτάθλημα και πάλι η Mercedes!Ο Βάλτερι Μπότας ήταν ο μεγάλος νικητής του γκραν-πρι της Ιαπωνίας, χαρίζοντας για ακόμα μια χρονιά του πρωτάθλημα στη Mercedes.
  • Ελλάδα-Βοσνία: Το κανάλι και η ώρα έναρξης του παιχνιδιούΑπό πού θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, απέναντι στη Βοσνία.
  • Αλλαγή έδρας του τελικού του Champions League ζητά η ΙταλίαΝα αφαιρεθεί από την Τουρκία η διεξαγωγή του τελικού του Champions League, ζητά η Ιταλία.

Ανακοίνωσε τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά η Football League, σέντρα στις 27/28 Οκτωβρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League αποφάσισε την Παρασκευή (12/10) ότι η έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα γίνει τελικά το διήμερο 27/28 Οκτωβρίου και όχι την ερχόμενη εβδομάδα.

Βασικός λόγος της νέας καθυστέρησης είναι ο έλεγχος των πιστοποιητικών συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα, ο οποίος μετατέθηκε απο την ΕΕΑ για της 18 του μήνα. Όπως είναι προφανές δεν γινόταν το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου, μόλις δύο ημέρες μετά την εξέταση των πιστοποιητικών, καθώς όπως ορίζει ο νόμος θα πρέπει να έχουν εκδοθεί τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την πρώτη σέντρα.

Στο μεταξύ η Football League με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι για τις ερχόμενες δύο σεζόν τα τηλεοπτικά της δικαιώματα θα βρίσκονται στην εταιρεία «INA TV AE». Αυτό σημαίνει σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ ότι οι αγώνες της Football League θα έχουν και τυπικά τηλεοπτική στέγη τη Δημόσια τηλεόραση για ακόμη δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η FOOTBALL LEAGUE έχει παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της για τις αγωνιστικές περιόδους 2018 – 2019 και 2019 – 2020 στην εταιρεία INA TV ΑΕ, η οποία έχει αναλάβει και το κόστος παραγωγής των αγώνων».