Τα… παράτησε ο Παπαδόπουλος και βάζει λουκέτοΔεν βρήκε λύση και έφυγε για Η.Π.Α. ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή. Μέχρι 5/7 οι συμμετοχές στη νέα Γ ΕθνικήΣύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ότι αποφάσισε η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, για τις 22 Σεπτεμβρίου όρισε τη σέντρα του προσεχούς πρωταθλήματος της νέας Γ' Εθνικής,η Ομοσπονδία, και το πρωτάθλημα αυτό να πραγματοποιηθεί με 8 ομίλους.Τέλος ο Ολαϊτάν, πήγε Αγία ΝάπαΗ πρώτη «απώλεια» για τον Απόλλωνα Πόντου εν όψει της νέας σεζόν, είναι γεγονός, καθώς ο Μάικλ Ολαϊτάν ανακοινώθηκε από την κυρπιακή Αγία-Νάπα.Ανακρίνεται και ο Ιμόμπιλε για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του Ραούλ ΜπράβοΈρευνες και στην Ιταλία για το κύκλωμα με τα στημένα παιχνίδια του οποίου »εγκέφαλος» ήταν ο Ραούλ Μπράβο.Περιστέρι-ΑΕΚ 82-83Σε μια αδιάφορη σειρά η ΑΕΚ επικράτησε 83-82 του Περιστερίου και έκανε το 3-1 κατακτώντας την 3η θέση στο Πρωτάθλημα.
  • Τα… παράτησε ο Παπαδόπουλος και βάζει λουκέτοΔεν βρήκε λύση και έφυγε για Η.Π.Α. ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή.
  •  Μέχρι 5/7 οι συμμετοχές στη νέα Γ ΕθνικήΣύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ότι αποφάσισε η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, για τις 22 Σεπτεμβρίου όρισε τη σέντρα του προσεχούς πρωταθλήματος της νέας Γ' Εθνικής,η Ομοσπονδία, και το πρωτάθλημα αυτό να πραγματοποιηθεί με 8 ομίλους.
  • Τέλος ο Ολαϊτάν, πήγε Αγία ΝάπαΗ πρώτη «απώλεια» για τον Απόλλωνα Πόντου εν όψει της νέας σεζόν, είναι γεγονός, καθώς ο Μάικλ Ολαϊτάν ανακοινώθηκε από την κυρπιακή Αγία-Νάπα.
  • Ανακρίνεται και ο Ιμόμπιλε για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του Ραούλ ΜπράβοΈρευνες και στην Ιταλία για το κύκλωμα με τα στημένα παιχνίδια του οποίου »εγκέφαλος» ήταν ο Ραούλ Μπράβο.
  • Περιστέρι-ΑΕΚ 82-83Σε μια αδιάφορη σειρά η ΑΕΚ επικράτησε 83-82 του Περιστερίου και έκανε το 3-1 κατακτώντας την 3η θέση στο Πρωτάθλημα.
  • Η επιστολή που έστειλε ο Ολυμπιακός στην ΕΡΤ και η απάντηση (photos)Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΕΡΤ αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις συζητήσεις που κάνει η δημόσια τηλεόραση με άλλες ΠΑΕ πέραν της συμφωνίας που ήδη υπάρχει για Super League 1 και 2.
  • Ραντεβού της FIFA με τους BIG-4 για το μέλλον του ΠερέιραΟι τοποτηρητές της FIFA προγραμμάτισαν ραντεβού με τους εκπροσώπους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, στο οποίο κύριο θέμα συζήτησης αναμένεται να είναι το μέλλον του Βίτορ Μέλο Περέιρα.
  • Επίθεση του προέδρου της UEFA στους αγγλικούς συλλόγους με αφορμή το Europa LeagueΟ πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μιλώντας στην Οξφόρδη, επιτέθηκε στους αγγλικούς συλλόγους με αφορμή τη στάση που κράτησαν στον τελικό του Εuropa League.

Ανακοίνωσε τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά η Football League, σέντρα στις 27/28 Οκτωβρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League αποφάσισε την Παρασκευή (12/10) ότι η έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα γίνει τελικά το διήμερο 27/28 Οκτωβρίου και όχι την ερχόμενη εβδομάδα.

Βασικός λόγος της νέας καθυστέρησης είναι ο έλεγχος των πιστοποιητικών συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα, ο οποίος μετατέθηκε απο την ΕΕΑ για της 18 του μήνα. Όπως είναι προφανές δεν γινόταν το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου, μόλις δύο ημέρες μετά την εξέταση των πιστοποιητικών, καθώς όπως ορίζει ο νόμος θα πρέπει να έχουν εκδοθεί τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την πρώτη σέντρα.

Στο μεταξύ η Football League με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι για τις ερχόμενες δύο σεζόν τα τηλεοπτικά της δικαιώματα θα βρίσκονται στην εταιρεία «INA TV AE». Αυτό σημαίνει σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ ότι οι αγώνες της Football League θα έχουν και τυπικά τηλεοπτική στέγη τη Δημόσια τηλεόραση για ακόμη δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η FOOTBALL LEAGUE έχει παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της για τις αγωνιστικές περιόδους 2018 – 2019 και 2019 – 2020 στην εταιρεία INA TV ΑΕ, η οποία έχει αναλάβει και το κόστος παραγωγής των αγώνων».