Football League: Τα γκολ της 4ης αγωνιστικής (video)Δείτε συγκεντρωμένα τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής.Ολυμπιακός: Ύψιστη διάκριση για Νάτχο στο Ισραήλ! (photo)Ο Μπίμπαρς Νάτχο συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών για την εθνική ομάδα του Ισραήλ!Η αντίδραση του Γιάννη Μπύρου στο θέμα προπονητήΗ ένταση μετά το φινάλε του ματς, η συζήτηση με τους φιλάθλους, η στήριξη, αλλά και η δυσφορία για ορισμένους συνεργάτες του.Παραμένει… ψηλά το «Παγκρήτιο» για έδρα της ΕθνικήςΤο Παγκρήτιο παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ για να γίνει η νέα έδρα της Εθνικής Ελλάδας – Στα υπόψη και το Παμπελοποννησιακό.Ζητούν αποβολή των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League!«Βόμβες» από τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Χαβιέρ Τεμπάς, απέναντι στους δυο… νεόπλουτους του Champions League.
  • Football League: Τα γκολ της 4ης αγωνιστικής (video)Δείτε συγκεντρωμένα τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής.
  • Ολυμπιακός: Ύψιστη διάκριση για Νάτχο στο Ισραήλ! (photo)Ο Μπίμπαρς Νάτχο συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών για την εθνική ομάδα του Ισραήλ!
  • Η αντίδραση του Γιάννη Μπύρου στο θέμα προπονητήΗ ένταση μετά το φινάλε του ματς, η συζήτηση με τους φιλάθλους, η στήριξη, αλλά και η δυσφορία για ορισμένους συνεργάτες του.
  • Παραμένει… ψηλά το «Παγκρήτιο» για έδρα της ΕθνικήςΤο Παγκρήτιο παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ για να γίνει η νέα έδρα της Εθνικής Ελλάδας – Στα υπόψη και το Παμπελοποννησιακό.
  • Ζητούν αποβολή των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League!«Βόμβες» από τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Χαβιέρ Τεμπάς, απέναντι στους δυο… νεόπλουτους του Champions League.
  • Facebook: Οι πάνω από 1 δισ. ψεύτικοι λογαριασμοί και ο ΣόροςΤο εξάμηνο Απριλίου-Σεπτεμβρίου, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης διέγραψε περισσότερους από ενάμιση δισ. fake λογαριασμούς. Πώς σχετίζει με τον Σόρος τους επικριτές του.
  • Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής Β΄ΕΠΣ ΑΡΤΑΣΑναλυτικά η βαθμολογία.
  • «Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να απαντήσει για Ουάρντα»Η απόφαση για το μέλλον του Αμρ Ουάρντα θα πρέπει να παρθεί από τον ΠΑΟΚ, όπως δηλώνει η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ανακοίνωσε Σπανό η Κέρκυρα

Ανακοίνωσε Σπανό η Κέρκυρα

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό γνωστοποίησε η διοίκηση του ΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος οδήγησε τον Άρη στη Super League, θα είναι ο νέος προπονητής της Κέρκυρας, με στόχο να κάνει και φέτος το ίδιο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Μαζί του θα βρίσκονται, ο βοηθός του Πέτρος Στοιλας και ο γυμναστής Σωτήρης Βίνο.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία»