Κύπελλο: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικήςΗ ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.Συζητάει το θέμα των τηλεοπτικών στο συμβούλιο της Παρασκευής (21/9) η Football LeagueΗ Football League με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα συνεδριάσει την Παρασκευή (21/9). «Καυτό» θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την αγωνιστική περίοδο 2018/19.ΠΑΟΚ: Χωρίς Αζάρ και Νταβίντ Λουίζ η ΤσέλσιΤην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανακοίνωσε ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι.ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ...Θα είναι εξόχως ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις που θ’ ακολουθήσουν, σε ότι αφορά τον Δήμο Πρέβεζας, με την ενεργό και ηγετική συμμετοχή του Βασίλη Ιωάννου...Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, φαβορί η Τσέλσι»Μεγάλο είναι το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για το ματς με την Τσέλσι, η οποία είναι το φαβορί, όπως τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
  • Κύπελλο: Ανακοινώθηκαν οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικήςΗ ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.
  • Συζητάει το θέμα των τηλεοπτικών στο συμβούλιο της Παρασκευής (21/9) η Football LeagueΗ Football League με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα συνεδριάσει την Παρασκευή (21/9). «Καυτό» θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την αγωνιστική περίοδο 2018/19.
  • ΠΑΟΚ: Χωρίς Αζάρ και Νταβίντ Λουίζ η ΤσέλσιΤην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανακοίνωσε ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι.
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ...Θα είναι εξόχως ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις που θ’ ακολουθήσουν, σε ότι αφορά τον Δήμο Πρέβεζας, με την ενεργό και ηγετική συμμετοχή του Βασίλη Ιωάννου...
  • Λουτσέσκου: «Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, φαβορί η Τσέλσι»Μεγάλο είναι το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για το ματς με την Τσέλσι, η οποία είναι το φαβορί, όπως τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
  • Μαρτίνς: «Βήμα-βήμα όπως η Ελλάδα το 2004»Απέφυγε τα μεγάλα λόγια ο Πέδρο Μαρτίνς που θέλει τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει βήμα-βήμα και να χτίσει κάτι καλό στη φετινή ευρωπαϊκή του περιπέτεια.
  • Άγιαξ-ΑΕΚ 3-0Επιστροφή στο Champions League με βαριά ήττα 3-0 από τον Άγιαξ για την ΑΕΚ - Καλύτεροι και πιο ποιοτικοί οι Ολλανδοί, φάνηκαν οι απουσίες Μπακασέτα, Λιβάγια - Το πάλεψε η Ένωση αλλά κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο
  • «Ο Βασιλειάδης είναι ο μοναδικός που έχει βοηθήσει τη Football League»Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, όπου και τοποθετήθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τη «μικρή» λίγκα.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Τηλυκράτη Λευκάδας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Τηλυκράτη Λευκάδας

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας εξέδωσε σήμερα την παρακάτω ανακοίνωση

Συγχαρητήρια σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Τηλυκράτη για την κορυφαία νίκη στον αγώνα με τον Ερμή Αμυνταίου.Ολοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ απέδειξαν οτι είναι απο κάστα πρωταθλητών.Ευχαριστούμε τους πιστούς φιλάθλους,που ακολούθησαν την ομάδα,για την συμπαράσταση τους.Ενα μεγάλο ευχαριστώ απο τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Τηλυκράτη προς τον πρόεδρο του Ερμή Αμυνταίου κο Παύλο Λαζαρίδη το Δ.Σ. αλλα και τους φιλους της ομαδας που αποτελούν παράδειγμα προς μίμμηση για κάθε  αθλητικό σωματείο για την άψογη φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους