Χωρίς υπογραφές στα τηλεοπτικά δεν συναινεί η Δόξα ΔράμαςΗ Δόξα Δράμας πρότεινε σύγκλιση έκτακτου ΔΣ της SL2 για την κλήρωση του πρωταθλήματος και την ημερομηνία έναρξης του.Κύπελλο Ελλάδας: Σε... δόσεις τα παιχνίδια της Α΄ φάσηςΑρχίζει η... δράση στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς στις 24, 25 και 28 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν αναμετρήσεις για την Α΄ φάση της διοργάνωσης.Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος για Λαμία (photo)Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει γνωστή την αποστολή των «πράσινων».ΠΑΟΚ: Τέλος και επίσημα ο ΧρυσικόπουλοςΌπως ήταν γνωστό από το βράδυ της Πέμπτης, ο Λίνος Χρυσικόπουλος δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.Παντελίδης: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις»Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη για την πρεμιέρα του Άρη με τον ΟΦΗ.
  • Χωρίς υπογραφές στα τηλεοπτικά δεν συναινεί η Δόξα ΔράμαςΗ Δόξα Δράμας πρότεινε σύγκλιση έκτακτου ΔΣ της SL2 για την κλήρωση του πρωταθλήματος και την ημερομηνία έναρξης του.
  • Κύπελλο Ελλάδας: Σε... δόσεις τα παιχνίδια της Α΄ φάσηςΑρχίζει η... δράση στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς στις 24, 25 και 28 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν αναμετρήσεις για την Α΄ φάση της διοργάνωσης.
  • Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος για Λαμία (photo)Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει γνωστή την αποστολή των «πράσινων».
  • ΠΑΟΚ: Τέλος και επίσημα ο ΧρυσικόπουλοςΌπως ήταν γνωστό από το βράδυ της Πέμπτης, ο Λίνος Χρυσικόπουλος δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
  • Παντελίδης: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις»Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη για την πρεμιέρα του Άρη με τον ΟΦΗ.
  • Μαρτίνς: «Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα»Το σύνθημα προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάει για το Πρωτάθλημα έδωσε ο τεχνικός του συλλόγου Πέδρο Μαρτίνς.
  • Κούγιας: «Θα φιλοξενούμε όλους τους οπαδούς των αντίπαλων ομάδων»Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του ανέφερε πως σε όλα τα εντός έδρας ματς της ΑΕΛ θα υπάρχει θύρα και για τους φιλοξενούμενους οπαδούς.
  • ΑΕΚ: Πολλά… σύννεφα για Καρντόσο και φήμες για τον επόμενοΗ νέα τρισάθλια εμφάνιση που έκανε η ΑΕΚ στο Europa League έχει φέρει αρκετή δυσαρέσκεια στους φιλάθλους της Ένωσης, και όχι μόνο, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να συγκεντρώνει τα… πυρά.

Ανακοίνωσε Κοντογουλίδη ο ΠΑΣ Αχέρων

Ανακοίνωσε Κοντογουλίδη ο ΠΑΣ Αχέρων

Ο 27χρονος τερματοφύλακας Ανέστης Κοντογουλίδης ανήκει και τυπικά στο ρόστερ του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανέστη Κοντογουλίδη.

Η ανακοίνωση:

Στο 7ο μεταγραφικό απόκτημα προχώρησε ο σύλλογος μας, δίνοντας βάση στη διασφάλιση της εστίας μας. Πρόκειται για τον Πολύπειρο τερματοφύλακα Ανέστη Κοντογουλίδη.

Ο 27χρονος υψηλόσωμος πορτιέρο από την Πτολεμαΐδα, την χρόνια που μας πέρασε κατέκτησε ως βασικός το πρωτάθλημα με τη Βέροια, με αξιοπρόσεκτες εμφανίσεις, ενώ παλιότερα έπαιξε σε Νάουσα, Θύελλα Φιλώτα και Εορδαϊκό.

Ανέστη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.

Στην φωτογραφία ο πρόεδρος του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κ. Χρήστος Λουκούμης με τον Ανέστη Κοντογουλίδη.