• Στα “κυανέρυθρα” ο Γιώργος ΚαταγήςΤη φανέλα του Τηλυκράτη Λευκάδας θα φοράει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Καταγής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανλευκάδιο.
  • Περέιρα παρόντος το ΔΣΠαρών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Football League την ερχόμενη Πέμπτη (28/09) θα είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βίτορ Μέλο Περέιρα.
  • Αλλάζει ο καιρός - «Βουτιά» κάνει το θερμόμετροΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι Βορειοδυτικοί, τοπικά στα Νοτιοανατολικά 6 μποφόρ.
  • Στον Σκουφά Κομποτίου ο ΚακιώνηςΠαίκτης του Σκουφά Κομποτίου με κάθε επισημότητα ο Παναγιώτης Κακιώνης, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο το ρεπορτάζ του sportime24.gr.
  • Στην Κρανούλα ο ΖδράβοςΔοκιμάστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά κατέληξε στη Δόξα ο 24χρονος μέσος.
  • Με Μακρή και Μέλκα, η σημερινή προπόνηση...Συζητείται το ενδεχόμενο φιλικού με τον Παναιγιάλειο, στο Αίγιο
  • Δ. Γιαννακόπουλος: «Εξάντλησα κάθε περιθώριο, νιώθω ήσυχος με την Παναθηναϊκή μου συνείδηση...»Θέση για τις ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη χθεσινή (21/9) ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου, πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω γραπτής δήλωσής του.
  • Και επίσημα στον Σκουφά Κομποτίου Ασπροποταμίτης και ΠαππάςΔημήτρης Ασπροποταμίτης και Φώτης Παππάς παραχωρήθηκαν δανεικοί από την ΑΕ Καραϊσκάκης στην ομάδα του Κομποτίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιταλική κουζίνα στο κέντρο της πόλης...

από epithesi artas
Ιταλική κουζίνα στο κέντρο της πόλης...

Ο ιταλός μάγειρας Ρομπέρτο μαγειρεύει όλα τα είδη που προβλέπει η ιταλική κουζίνα και με τον καθαρά ιταλικό τρόπο, αλλά και με βάση τις απαιτήσεις των ελλήνων, που οι ίδιοι επιλέγουν

Ο Ρομπέρτο, είναι ο χαρακτηριστικός τύπος ιταλού μάγειρα, που μέσα στον ζωτικό χώρο δράσης του, την κουζίνα θυμίζει... ζογκλέρ, που μπορεί να κάνει τα πάντα. Και όχι μόνο αυτό, να κάνει τα πάντα με την απόλυτη επιτυχία.

Ο ιταλός σεφ, εργάζεται αυτόν τον καιρό στη κουζίνα του CAPITAL της κεντρικής πλατείας της πόλης, όπου έχει δημιουργηθεί ένα ιταλικό εστιατόριο, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, απ' τα ξακουστά ανάλογα των Αθηνών και των άλλων μεγάλων πόλεων. Ιταλική κουζίνα, ΜΟΝΟ με ιταλικά προϊόντα, την ποιότητα των οποίων εγγυάται ο σεφ Ρομπέρτο, τα οποία γνωρίζει τόσο καλά όσο τα δάχτυλα του χεριού του, μιας και στην δουλειά του, μ' αυτά κινείται καθημερινά...

Ο Ρομπέρτο, κατάγεται απ' το Μιλάνο και έχει εργαστεί στα καλύτερα εστιατόρια της ιταλικής μεγαλούπολης, μέχρι να τον κατακτήσει η Ελλάδα και πιό συγκεκριμένα τα νησιά του Ιονίου (Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλονιά κλπ), όπου αρχικά εργαζόταν για την τουριστική σεζόν, αλλά απ' το 2010 και μετά αποφάσισε να μένει μόνιμα στην περιοχή. Εργάστηκε σε μεγάλα εστιατόρια των παραπάνω νησιών, αλλά και των Ιωαννίνων, απ' όπου τον έκανε.. μεταγραφή το CAPITAL, για να δημιουργήσει την δική του κουζίνα, η οποία προσφέρεται για τους πάντες, μέσα στον μοναδικό χώρο που έχει δημιουργήσει. Βρίσκεται στην Άρτα, έναν μήνα περίπου και ο καθένας και καθεμιά που θ' αποφασίσουν να φάνε εκεί, στην συνέχεια δεν το διαπραγματεύονται. Το φαγητό στο CAPITAL, γίνεται η μόνιμη, καλή τους, συνήθεια. Και παρατηρείς σ' έναν ωραίο χώρο, οι θαμώνες ν' απολαμβάνουν και το καλό ιταλικό φαγητό... Εικόνες που βλέπαμε στα μεγάλα cafe - restaurant των μεγάλων πόλεων.

Αυτή ακριβώς η εικόνα, ήταν και η αφορμή για να βρεθεί η "Γ" στην κουζίνα του CAPITAL και να συνομιλήσει με τον ιταλό μάγειρα, για το πως βρέθηκε στην Άρτα και το τι ακριβώς κάνει...

Μας εξηγεί ότι μαγειρεύει όλα τα είδη που προβλέπει η ιταλική κουζίνα και με τον καθαρά ιταλικό τρόπο, αλλά και με βάση τις απαιτήσεις των ελλήνων, που οι ίδιοι επιλέγουν. Ο ίδιος μας λέει πως χρησιμοποιεί αποκλειστικά ιταλικά προϊόντα, χωρίς τα οποία δεν μπορείς να μιλήσεις για ιταλική κουζίνα. Γνωστό είναι πως στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν προϊόντα, που μοιάζουν με τα ιταλικά, αλλά σε καμία περίπτωση, δεν μπορούν να φτάσουν στο αυθεντικό αποτέλεσμα, το οποίο όσοι απολαμβάνουν στο CAPITAL, δεν το αλλάζουν με τίποτα. Η ποικιλία της πίτσας που φτιάχνει ο Ρομπέρτο, είναι πολύ μεγάλη και ο καθένας μπορεί να την απολαύσει όλες τις ώρες της ημέρας και φυσικά το βράδυ. Όσο για τις μακαρονάδες, η ποικιλία είναι επίσης τεράστια... Ότι μπορεί να φανταστεί κανένας.

Είναι και ιδιαίτερη χρήσιμη, η νέα υπηρεσία που προσφέρει το CAPITAL, στους θαμώνες του. Ο καθένας μπορεί να απολαύσει μαζί με το ποτό του, ένα πολύ καλό πιάτο, συνοδευόμενο μ' ένα πολύ καλό κρασί. Ας σημειωθεί πως το CAPITAL, διαθέτει και πλούσια κάβα κρασιών, με τις καλύτερες ετικέτες της χώρας μας, σε πολύ καλές τιμές.

Ήδη έχει αρχίσει και γίνεται συνήθεια στην πόλη μας, αν και η κουζίνα του CAPITAL, είναι σχετικά νέα και κάθε νέα και πρωτοποριακή απόπειρα, απαιτεί τον χρόνο της, για να καθιερωθεί...

Τι ίδιο πιστεύουν και οι υπεύθυνοι του CAPITAL, οι οποίοι προχώρησαν στην δημιουργία κουζίνας, στο κέντρο της πόλης και για τον λόγο πως η πόλη δεν διαθέτει κάτι ανάλογο στο κέντρο της και το κενό αυτό έπρεπε να καλυφθεί και για τον λόγο ότι οι ίδιοι πάντα επιχειρούν και τα καταφέρνουν να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες, στους πάρα πολλούς συμπολίτες και επισκέπτες, που επιλέγουν, για κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας, το CAPITAL, για να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους ή να κάνουν εκεί τον επαγγελματικό τους ραντεβού.