Χωρίς υπογραφές στα τηλεοπτικά δεν συναινεί η Δόξα ΔράμαςΗ Δόξα Δράμας πρότεινε σύγκλιση έκτακτου ΔΣ της SL2 για την κλήρωση του πρωταθλήματος και την ημερομηνία έναρξης του.Κύπελλο Ελλάδας: Σε... δόσεις τα παιχνίδια της Α΄ φάσηςΑρχίζει η... δράση στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς στις 24, 25 και 28 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν αναμετρήσεις για την Α΄ φάση της διοργάνωσης.Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος για Λαμία (photo)Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει γνωστή την αποστολή των «πράσινων».ΠΑΟΚ: Τέλος και επίσημα ο ΧρυσικόπουλοςΌπως ήταν γνωστό από το βράδυ της Πέμπτης, ο Λίνος Χρυσικόπουλος δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.Παντελίδης: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις»Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη για την πρεμιέρα του Άρη με τον ΟΦΗ.
  • Χωρίς υπογραφές στα τηλεοπτικά δεν συναινεί η Δόξα ΔράμαςΗ Δόξα Δράμας πρότεινε σύγκλιση έκτακτου ΔΣ της SL2 για την κλήρωση του πρωταθλήματος και την ημερομηνία έναρξης του.
  • Κύπελλο Ελλάδας: Σε... δόσεις τα παιχνίδια της Α΄ φάσηςΑρχίζει η... δράση στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς στις 24, 25 και 28 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν αναμετρήσεις για την Α΄ φάση της διοργάνωσης.
  • Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος για Λαμία (photo)Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει γνωστή την αποστολή των «πράσινων».
  • ΠΑΟΚ: Τέλος και επίσημα ο ΧρυσικόπουλοςΌπως ήταν γνωστό από το βράδυ της Πέμπτης, ο Λίνος Χρυσικόπουλος δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
  • Παντελίδης: «Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις»Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη για την πρεμιέρα του Άρη με τον ΟΦΗ.
  • Μαρτίνς: «Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα»Το σύνθημα προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάει για το Πρωτάθλημα έδωσε ο τεχνικός του συλλόγου Πέδρο Μαρτίνς.
  • Κούγιας: «Θα φιλοξενούμε όλους τους οπαδούς των αντίπαλων ομάδων»Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του ανέφερε πως σε όλα τα εντός έδρας ματς της ΑΕΛ θα υπάρχει θύρα και για τους φιλοξενούμενους οπαδούς.
  • ΑΕΚ: Πολλά… σύννεφα για Καρντόσο και φήμες για τον επόμενοΗ νέα τρισάθλια εμφάνιση που έκανε η ΑΕΚ στο Europa League έχει φέρει αρκετή δυσαρέσκεια στους φιλάθλους της Ένωσης, και όχι μόνο, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να συγκεντρώνει τα… πυρά.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της εννιά κανονισμούς ποδοσφαίρου

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της εννιά κανονισμούς ποδοσφαίρου

Η ΕΠΟ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ανακοίνωσε εννιά κανονισμούς ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται οι ακόλουθοι κανονισμοί, τους οποίους μπορείτε να δείτε και να «κατεβάσετε» πατώντας στον τίτλο του καθενός από αυτούς, στην παρακάτω λίστα.

Κανονισμός Γηπέδων & Ασφαλείας & Προστασίας των Αγώνων (2019)

Κανονισμός Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων (2019)

Κανονισμός Εισδοχής Νέων Μελών της ΕΠΟ (2019)

Κανονισμός Λειτουργίας Σχολής Προπονητών (2019)