• ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0: Stop στον κάμπο!Η ΑΕΛ φρέναρε την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA μετά το 0-0 και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ... τρίβουν τα χέρια τους!
  •  Α.Ε. Μενιδίου - Φιλέλληνες Πέτα 0-3 (video)Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα.
  • Αποτελέσματα 18ης αγωνιστικής Α΄ΕΠΣ ΑΡΤΑΣΑναλυτικά η βαθμολογία.
  • «Αποδείχτηκε επικίνδυνο το ροτέισον»Προβληματισμένος ο Δημήτρης Σπανός μετά τη «λευκή» ισοπαλία του Άρη με τον Καραϊσκάκη.
  • «Δεν δώσαμε δικαιώματα»Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το βαθμό που απέσπασε ο Καραϊσκάκης, εμφανίστηκε ο Σάκης Παπαβασιλείου.
  • Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 4-0Ο Παναθηναϊκός διέλυσε 4-0 την Κέρκυρα παίζοντας ωραία μπάλα και έχοντας «φρέσκα» πρόσωπα που του έδωσαν ώθηση για να επιστρέψει στις νίκες!
  • Άρης – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0 (video)Δείτε στο video όλα όσα συνέβησαν στη σημερινή αναμέτρηση.
  • Παλικαρίσιος βαθμός για Καραϊσκάκη!Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απόλυτη στήριξη στις κινήσεις του προέδρου

από vagelis kond
Απόλυτη στήριξη στις κινήσεις του προέδρου

Θέμα αιχμής στην γενική συνέλευση, αποτέλεσε η προοπτική συνεργασίας του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, με τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ».

Την απόλυτη στήριξη των μελών του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού, έλαβε ο πρόεδρος Δημήτρης Πετανίτης, στην απολογιστική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Πέραν του βασικού θέματος της ημερήσιας διάταξης, που ήταν ο οικονομικός απολογισμός, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Δημήτρης Πετανίτης, ενημέρωσε τα μέλη, για τα αποτελέσματα της προσπάθειας, που έκανε τους τέσσερις τελευταίος μήνες, απ’ τον περασμένο Σεπτέμβρη δηλαδή, που ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η προσπάθεια για την εξυγίανση του συνεταιρισμού, είναι σε πολύ δρόμο, μιας και με τις λίγες διορθωτικές κινήσεις που έγιναν, ήδη φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα, τα οποία καθιστούν τον ίδιο και τους άμεσους συνεργάτες του, ιδιαίτερα αισιόδοξους, για τον τελικό στόχο, που είναι η σωτηρία και αναβάθμιση της λειτουργίας του συνεταιρισμού. Ήδη φαίνονται και κάποια οικονομικά αποτελέσματα, τα οποία δείχνουν ότι ο νέος πρόεδρος έκανε τις κινήσεις που έπρεπε να γίνουν, χωρίς ν’ αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Θέμα αιχμής στην γενική συνέλευση, αποτέλεσε η προοπτική συνεργασίας του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, με τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ». Η προσπάθεια που κάνουν οι δυό διοικήσεις, είναι σε πολύ καλό δρόμο και όπως είπε ο κ. Πετανίτης, η προσπάθεια θα ευδοκιμήσει, για να κάνει λόγο, για το σαφώς αναβαθμισμένο μέλλον του συνεταιρισμού, καθώς το μέγεθος που θα προκύψει απ’ την συνεργασία, θα είναι ο καθοριστικός παίχτης, στον χώρο του ελληνικού κοτόπουλου, μιας και θ’ αναφέρεται στο μισό και πλέον της ελληνικής παραγωγής.

Την προσπάθεια συνεργασίας των δυό συνεταιρισμών, ευνοεί και η κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα είπε στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι πρόεδροι των συνεταιρισμών ΠΙΝΔΟΣ Ανδρέας Δημητρίου και Άρτας Δημήτρης Πετανίτης, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προωθεί το σχετικό νομοσχέδιο προς ψήφιση.

Βεβαίως η προσπάθεια αυτή, συναντάει την αντίδραση των ιδιωτών, που μπορεί να είχαν δει την περίπτωση του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, ως την καλή ευκαιρία, να «καθαρίσουν το παιχνίδι», στον χώρο του ελληνικού κοτόπουλου.

 

Ήταν μεγάλη η ευθύνη…

 

Όταν τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Δημήτρης Πετανίτης αναλάμβανε τα καθήκοντα του προέδρου του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, ήταν πολλοί αυτοί που στοιχημάτιζαν, πως θα αποτύγχανε, καθώς θεωρούσαν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, η οικονομική μονάδα, εκεί που έφτασε, να σωθεί! Μόνο αν παραδιδόταν σε ιδιώτη (σ.σ. για τον κ. Νιτσιάκο, έκαναν λόγο οι πάντες), που θα εμφανιζόταν ως ο «στρατηγικός επενδυτής», θα είχε μέλλον.

Ο Δ. Πετανίτης, εξέφρασε την ρηξικέλευθη πρόταση, για την σωτηρία του συνεταιρισμού, με τον τρόπο που περιγράφεται στο ρεπορτάζ και θεωρήθηκε ότι διακινεί την ουτοπία του, για να εξασφαλίσει την θέση του προέδρου. Είχαμε ακούσει κι εμείς πολλά…

Πλέον διαφαίνεται πως σ’ εκείνη την χρονική συγκυρία, ο Δ. Πετανίτης, δεν διακινούσε την ουτοπία, αλλά είχε πιστέψει στην λύση που απαιτούσε η συντριπτική πλειοψηφία των μελών – παραγωγών, που με βάση αυτή, θα όριζαν και το δικό τους μέλλον… Η προοπτική της συνεργασίας με τον συνεταιρισμό ΠΙΝΔΟΣ, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχήματος, φάνταζε ως η ιδανική λύση.

Το ενδεχόμενο της ιδανικής λύσης, σήμερα μοιάζει να είναι πολύ κοντά… Παράλληλα και ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Δημήτρης Πετανίτης, μοιάζει να είναι πολύ κοντά στην δικαίωση…