• ΠΑΟΚ-Φρίμπουργκ 92-61Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ από το ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 92-61 της Φρίμπουργκ για το Basketball Champions League.
  • Αρης-Ντνίπρο 86-61Τη δεύτερη νίκη του στον 7ο όμιλο του Europe Cup, η οποία δεν έχει κανένα βαθμολογικό αντίκρισμα, πανηγύρισε απόψε στο Αλεξάνδρειο ο Άρης.
  • Επειτα από ήττα μου ΠΑΟ σε ντέρμπι βρήκα το αυτοκίνητό του σπασμένοΩς μία χώρα των άκρων χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Ρόμπιν Λουντ, με αφορμή τον αγώνα της Εθνική με την Φινλανδία στο ΟΑΚΑ για το Nations League.
  • Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός: Οι «σφυρίχτρες» του ντέρμπιΔιαβάστε ποιοι διαιτητές θα «σφυρίξουν» το ντέρμπι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό (18/11, 18:00), για την έκτη αγωνιστική της Basket League.
  • ΑΕΚ: Εξετάζει Μίσιτς ενόψει ΙανουαρίουΟ 24χρονος Κροάτης μέσος της Σπόρτινγκ απασχολεί την Ένωση.
  • Μπάγερν και Γιουβέντους ενδιαφέρονται για ΜανωλάΠοια η θέση της Ρόμα.
  • Ολυμπιακός: «Κοντά στον Μπεν Αμόρ»Ο Ολυμπιακός φέρεται έτοιμος να φέρει στην Ελλάδα τον Μπεν Αμόρ.
  • Σε κίνδυνο η θέση της Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ λόγω οικονομικού fair playΤο άνοιγμα, εκ νέου, της έρευνας της UEFA για την υπόθεση της Παρί ΣΖ, σχετικά με τη μη συμμόρφωσή της με το οικονομικό fair play, θέτει σε κίνδυνο την συμμετοχή της στο Champions League.

Ανακοίνωσε Καρνέζη η Νάπολι

Ανακοίνωσε Καρνέζη η Νάπολι

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις γνωστοποίησε στους φιλάθλους την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη, από την Ουντινέζε.

Παίκτης της Νάπολι με κάθε επισημότητα είναι από την Πέμπτη (5/7) ο Ορέστης Καρνέζης. Ο 33χρονος Έλληνας αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στην Γουότφορντ και επιστρέφει στην Ιταλία καθώς η Νάπολι τα βρήκε με την Ουντινέζε για την απόκτησή του. Τον Έλληνα πορτιέρο καλωσόρισε ο πρόεδρος της Νάπολι και γνωστός Ιταλός παραγωγός, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με ένα tweet…