Football League: Τα γκολ της 4ης αγωνιστικής (video)Δείτε συγκεντρωμένα τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής.Ολυμπιακός: Ύψιστη διάκριση για Νάτχο στο Ισραήλ! (photo)Ο Μπίμπαρς Νάτχο συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών για την εθνική ομάδα του Ισραήλ!Η αντίδραση του Γιάννη Μπύρου στο θέμα προπονητήΗ ένταση μετά το φινάλε του ματς, η συζήτηση με τους φιλάθλους, η στήριξη, αλλά και η δυσφορία για ορισμένους συνεργάτες του.Παραμένει… ψηλά το «Παγκρήτιο» για έδρα της ΕθνικήςΤο Παγκρήτιο παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ για να γίνει η νέα έδρα της Εθνικής Ελλάδας – Στα υπόψη και το Παμπελοποννησιακό.Ζητούν αποβολή των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League!«Βόμβες» από τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Χαβιέρ Τεμπάς, απέναντι στους δυο… νεόπλουτους του Champions League.
  • Football League: Τα γκολ της 4ης αγωνιστικής (video)Δείτε συγκεντρωμένα τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων της 4ης αγωνιστικής.
  • Ολυμπιακός: Ύψιστη διάκριση για Νάτχο στο Ισραήλ! (photo)Ο Μπίμπαρς Νάτχο συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών για την εθνική ομάδα του Ισραήλ!
  • Η αντίδραση του Γιάννη Μπύρου στο θέμα προπονητήΗ ένταση μετά το φινάλε του ματς, η συζήτηση με τους φιλάθλους, η στήριξη, αλλά και η δυσφορία για ορισμένους συνεργάτες του.
  • Παραμένει… ψηλά το «Παγκρήτιο» για έδρα της ΕθνικήςΤο Παγκρήτιο παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ για να γίνει η νέα έδρα της Εθνικής Ελλάδας – Στα υπόψη και το Παμπελοποννησιακό.
  • Ζητούν αποβολή των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League!«Βόμβες» από τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Χαβιέρ Τεμπάς, απέναντι στους δυο… νεόπλουτους του Champions League.
  • Facebook: Οι πάνω από 1 δισ. ψεύτικοι λογαριασμοί και ο ΣόροςΤο εξάμηνο Απριλίου-Σεπτεμβρίου, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης διέγραψε περισσότερους από ενάμιση δισ. fake λογαριασμούς. Πώς σχετίζει με τον Σόρος τους επικριτές του.
  • Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής Β΄ΕΠΣ ΑΡΤΑΣΑναλυτικά η βαθμολογία.
  • «Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να απαντήσει για Ουάρντα»Η απόφαση για το μέλλον του Αμρ Ουάρντα θα πρέπει να παρθεί από τον ΠΑΟΚ, όπως δηλώνει η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ανακοίνωσε τον Λάσμε ο Παναθηναϊκός

Τελευταία ενημέρωση από vagelis kond
Ανακοίνωσε τον Λάσμε ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι ο Στεφάν Λάσμε, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει την επιστροφή του Γκαμπονέζου σέντερ.

Μετά από τέσσερα χρόνια ο 35χρονος άσος επιστρέφει στο «τριφύλλι», όπου πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2013, 2014) και ισάριθμα Κύπελλα (2013, 2014).
 Ο ίδιος δεν έκρυψε την χαρά του που επιστρέφει στους «πράσινους»: «Γυρίζω σε μια μεγάλη ομάδα ομάδα την οποία αγαπώ γι’ αυτό και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος.

Μια ομάδα με την οποία ήμουν "δεμένος" όσο έπαιζα και παρέμεινα "δεμένος" ακόμη και το διάστημα που δεν ήμουν σε αυτή», δήλωσε αποκλειστικά στο paobc.gr o Στεφάν Λάσμε και συνέχισε:

«Αγαπώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και το ΟΑΚΑ. Σε όσα γήπεδα έχω αγωνιστεί δεν έχω συναντήσει ατμόσφαιρα αντίστοιχη του ΟΑΚΑ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι γι’ αυτούς τους οπαδούς. Θα τα δώσω όλα και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου προκειμένου να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του.

Με τον κόουτς Πασκουάλ δεν έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά έχω παίξει πολλές φορές ως αντίπαλος. Εκτιμώ τη δουλειά του, θεωρώ πως είναι από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη και αυτό μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να γίνω καλύτερος».